ZinnGeld.nl start geld verdienen met chatten

Beste leden,

We hebben weer een ontzettend leuke mededeling! Sommige van jullie zullen het misschien al wel gezien hebben, ZinnGeld.nl betaald jou nu om te chatten!

Hoe werkt dat dan?
Als je ingelogd bent op ZinnGeld.nl, dan klik je op Chat Center. Er word dan een nieuw venster geopend met de chatbox. Bovenaan dit nieuwe scherm zie je een teller lopen. Na ± 10 minuten zal daar een link verschijnen en deze levert jou 5 zinns op! Elke ± 10 minuten zal je weer een link krijgen, zo kan je dus aardig wat bij elkaar sparen met chatten!

Enkele foutmeldingen
We zijn op de hoogte van een aantal problemen die er momenteel zijn met de chatbox. Dit kan ervoor zorgen dat niet alles volgens plan gaat . Allereerst is het een vereiste dat je browser Java ondersteund, dit merk je snel genoeg als je naar de chatbox gaat.

Java kan je hier eventueel downloaden:
http://www.java.com/en/download/windows_automatic.jsp

Verder kan het zo zijn dat je helemaal geen link krijgt na ±10 minuten. Kijk dan even of je pc-instellingen zo staan dat javascript ondersteund word. Is dit al het geval, dan weten wij momenteel ook niet waar het aan ligt. We zijn er echter wel mee bezig, dus wees gerust

Meer uitleg kan je vinden in de chatbox zelf. Bovenaan naast de teller zit een rode button getiteld “UITLEG”. Als je daarop klikt opent er een pagina met meer informatie en enkele “REGELS” op de chat.

Persbericht

Het onderstaande persbericht zal binnenkort naar enkele media instituten gestuurd worden.


Amsterdam - De website ZinnGeld.nl is vandaag als eerste in Nederland gestart met een chatbox die de gebruikers geld oplevert. Sloot op 14 oktober jl. MSN haar deuren nog voor de niet betalende gebruikers, ZinnGeld.nl draait dit om: de gebruikers krijgen, na lid te zijn geworden van ZinnGeld.nl, juist de mogelijkheid om geld te verdienen met chatten!

Naast betaald chatten heeft ZinnGeld.nl nog meer diensten waarmee de gebruiker geld kan verdienen, zoals betaald emailtjes ontvangen en betaald reageren op nieuwsberichten die op de site te vinden zijn. Ook het aanvragen van producten (tijdschriften, kranten, etc.) levert geld op.

ZinnGeld.nl bestaat sinds 29 maart 2002 en is sindsdien zeer sterk gegroeid. Momenteel telt de site al ruim 23.000 leden. “Doordat de gebruikers via ons producten aanvragen, kunnen wij betalen voor de diensten die wij bieden,” aldus de eigenaren.

van het nieuws centre van zinngeld

Leuk…

Ben benieuwd hoe lang dit gaat duren…herinner me nog allerlei andere initiatieven…

Euroclix werkt wel…heb afgelopen week weer 25 euro gestort gekregen…

Maar heb wel de referrer codes uit je signature verwijderd omdat dit in strijd is met de regels van dit forum…