Zin om weer eens met een online vote te gaan knoeien? :)

Hallo allemaal, een kennis van me zit bij de band Pain/Grief en nu kun je op de site http://waldrock.2y.net/bandpoll/list.php3 op deze band stemmen. Het leek me een leuk kerstcadeau om hem wat stemmen te bezorgen en het geeft jullie ook zo’n lekker warm gevoel van binnen :slight_smile: Dus iedere stem extra wordt zeer gewaardeerd.

Vrolijk kerstfeest

ik heb erop gestemd

mijn stem heeft ie ook

heb ook gestemd :slight_smile:

ik wilde ook stemmen… Echt waar! Maarja, toen zag ik in eens de Suicidal Tendencies er tussen staan… Sorry, maar die vind ik echt goed (en ook al heel lang) Vroeger Punk geweest en van binnen ben ik het nog wel eens (behalve als ik ga stemmen:p )

Sorry!

Cannibal Corpse (101 votes / 0%)
Blink 182 (101 votes / 0%)
Morbid Angel (98 votes / 0%)
Dark Crystal (97 votes / 0%)
Testament (97 votes / 0%)
Pain/Grief (95 votes / 0%)

done

pain/grief 96 votes 0%

Oi! Ik heb ook gestemd!

Pain/Grief (98 votes / 0%)

Ik had al enige tijd geleden besloten om mijn leven hier op het forum te gaan verbeteren.

Maar Ja, hiervoor kon ik toch een uitzondering maken.

Mijn stem hebben ze.

damn je band heeft jammer genoeg een klein beetje pech. Green Lizard stond er bij en tsja daar beetje opgestemd. ik zal op school na vakantie er nog wel even op Pain/Grief stemmen

Greetz

een green lizard fan :smiley:

Pain/Grief (100 votes / 0%)

weer een stem erbij.

heb ook gestemd:
Pain/Grief (102 votes / 0%)

Aha, alvast bedankt jongens. Maar nu wordt het pas echt leuk. Het programma checked op IP nummer of je al hebt gestemd. Via deze link http://anon.free.anonymizer.com/http://waldrock.2y.net/bandpoll/list.php3 kom je echter op de pagina met een afgeschermd IP adres. Hierdoor kun je na het stemmen gewoon met de Back toets naar de vorige pagina en opnieuw stemmen. (Ik heb ze net op 1% gebracht door 9x te stemmen. Dus als jullie een beetje tijd over hebben, ga dan vooral je gang… :stuck_out_tongue:

(Je moet soms wel meerdere keren op de “Stem” knop klikken voordat hij werkt, de pagina die erna komt is dan gewoon wit, daarna ga je terug)

hij roept nog steeds you have voted before :mad: :mad:

Originally posted by bmad
hij roept nog steeds you have voted before :mad: :mad:

Blijkbaar maakt anonymizer gebruik van (in ieder geval) 9 verschillende proxy machines. Van deze 9 machines zijn het ip-adres gelogd, dus als jij het later probeert en je komt binnen via 1 van deze 9 proxy’s… dan kun je niet voten!

:smiley:

Originally posted by bmad
hij roept nog steeds you have voted before :mad: :mad:

Ja, bij mij ook maar ik heb zo wel al meer dan 10 een stem toegevoegd…