Zal wel weer overdreven zijn

Meisje (13) slachtoffer
van groepsverkrachting

AMSTERDAM - Een 13-jarige Antilliaans meisje uit Hoogezand is het slachtoffer geworden van een groepsverkrachting. Het meisje zegt woensdagmorgen door acht Turkse jongens te zijn verkracht en mishandeld, zo bevestigt de politie. De groep drong de ouderlijke woning aan de Ter Laanstraat binnen toen haar moeder niet thuis was.

Na de verkrachting bonden ze het slachtoffertje vast en staken het huis in brand. Het meisje lieten ze in de brandende woning achter. Een vriendinnetje dat toevallig langskwam, zag de vlammenzee en redde het kind uit haar benarde positie. De woning is geheel uitgebrand.

De Groningse politie is een onderzoek naar de groepsverkrachting gestart. ,Wij nemen de zaak zeer hoog op. We hebben het meisje gisteren gesproken, maar omdat ze onwel werd moest ze naar het ziekenhuis.

We hebben direct de zedenrechercheurs gewaarschuwd die een buurtonderzoek zijn gestart. Ook de vriendinnen en ouders van het kind zijn gehoord. Het meisje heeft gisteravond een medisch onderzoek in het ziekenhuis gehad’’, vertelt politiewoordvoerder Pieter Boomsma. Wat het resultaat van dit onderzoek is, wil de politie niet kwijt.

Woensdagmorgen belde een Turkse jongen aan en wilde naar binnen. Dit weigerde het meisje. Tien minuten later kwam de jongen met zeven anderen terug. Ze drongen het huis met geweld binnen en vergrepen zich in de woonkamer aan de 13-jarige. Ook werd het kind met een mes in haar been gestoken en probeerden de jongens haar verdovende middelen toe te dienen. Volgens het slachtoffertje werd ze verkracht omdat ze van de Turken niet mocht omgaan met Marokkaanse jongens. Het meisje durfde woensdag niet naar school te gaan, omdat ze bang was voor de groep. De Turkse jongens zouden haar maandag al hebben bedreigd.

Het meisje heeft overigens nog geen officiële verklaring afgelegd, omdat ze daar wegens alle emoties nog niet toe in staat zou zijn.

==============================

Na de verkrachting bonden ze het slachtoffertje vast en staken het huis in brand.

Wat zijn het toch stoute boefjes die Turkjes.

13 jaar en alleen thuis? lekkere ouders en wie het gedaan hebben jah dat zegt al weer genoeg.

ik ben bang dat er een grote kern van waarheid in het verhaal zit.
In het verleden zijn er ook al een aantal vete’s in Hoogezand uitgevochten.

waarom prijkt als eerste woord Amsterdam terwijl het in Hoogezand gebeurd is ?

Originally posted by Mr. Belvedere
waarom prijkt als eerste woord Amsterdam terwijl het in Hoogezand gebeurd is ?

daar zal de redacteur wel gezeten hebben. (zo’n vent die denkt dat nederland ophoudt boven de ijsel)

Originally posted by Crowley
[B]

daar zal de redacteur wel gezeten hebben. (zo’n vent die denkt dat nederland ophoudt boven de ijsel) [/B]

ja , Maastricht… dan de savanne… Eindhoven , Amsterdam , Utrecht en zo … dan een enorme zoutvlakte … en dan Hoogezand.

en nu niet lomp aan dat meisje, als ze weer op school komt, of ze is verkracht, of dat je vriend (die je vertelde dat zij was verkracht) maar wat staat de jokken.

Want dat kan best hard aankomen…

Maar ik vraag me af wat de redacteur wil bereiken. Moeten we nu denken dat ale Turken meisjes verkrachten, en dus het land uit moeten?
Of denkt ie dat wij die Turken maar stoere kerels vinden, omdat wij allemaal wel een 13 jarig meisje willen verkrachten :confused: :Z

of wil hij gewoon sensatie maken, en “gelezen” worden, dankzij / ondanks het leed van een ander.

orgineel is het iig niet. want het staat wel iedere week in de krant. helaas.

Ik vind dat er best bij mag staan welke personen (en hun afkomst) dit hebben gedaan. Maar het zijn en blijven natuurlijk Nederlanders.

:Z :Z :Z :Z

En nu blijkt weer dat het helemaal geen Turken waren?!?!?!
Of het nou Turken, Belgen of Zwazilanders zijn… maakt dat wat uit??
Het zal me trouwens niets verbazen als het verhaal straks grotendeels verzonnen blijkt te zijn.
(wie wil er nou de achtste zijn??? :wink: )

Originally posted by iammadaboutwarez
En nu blijkt weer dat het helemaal geen Turken waren?!?!?!
Of het nou Turken, Belgen of Zwazilanders zijn… maakt dat wat uit??
Het zal me trouwens niets verbazen als het verhaal straks grotendeels verzonnen blijkt te zijn.
(wie wil er nou de achtste zijn??? :wink: )

het maakt geen ene fluit uit wie ze waren , waar ze vandaan komen en welke ouders ze niet hebben opgevoed met een normaal functionerend verstand.

Maar haat verkoopt.

Originally posted by Mr. Belvedere
[B]

het maakt geen ene fluit uit wie ze waren , waar ze vandaan komen en welke ouders ze niet hebben opgevoed met een normaal functionerend verstand.

Maar haat verkoopt. [/B]

Maar zoals ik dus al schreef: het is waarschijnlijk helemaal niet eens gebeurd…
Sensatie verkoopt.

Zie de Telegraaf van dit weekend, waarin een interview staat met (de ouders van) het meisje in kwestie. Het verhaal heeft volgens mij nogal wat inconsistenties. Zo zou de broek van haar lijf zijn gescheurd, terwijl haar ondergoed nog heel was.

Hoogezand is de place to be!

Ik vraag me alleen af of dit meisje de waarheid heeft gesproken. Rare is dat in Wildervank, zo’n 10-20km vanaf Hoogezand ook al een jong meisje van pakistaanse afkomst is vermoord, en anders gebeurd in deze contrijen eigenlijk vrijwel nooit wat, waar het om deze grote zaken gaat dan.