WTF is dit?

Dit kreeg ik binnen via de email.
Dit is een echte screenshot van een videostream afkomstig van CNN.com…freaky!

je mag kiezen… :

-photoshop
-toeval

laten we het dus maar op photoshop houden…en in dat geval flauwe grap.

Ik twijfel tussen Nostradamus of The Mummy :cool:

naja, laat ze maar lekker spelen met fotosjop! :wink:

dat is geen photoshop…het zit ook in de video die op cnn staat, en dat ze op cnn valse beelden laten zien?

en daarbij, wat je denkt te zien is natuurlijk slechts de gedachte van een persoon. Als je zelf in de wolken kijkt, en je ziet iets, dan ziet iemand anders het pas als je het exact aanwijst wat waar zit… net als nu dus eigenlijk.

Originally posted by jojk
dat is geen photoshop…het zit ook in de video die op cnn staat, en dat ze op cnn valse beelden laten zien?

Oh , valse beelden laten ze ZAT zien op CNN , dat hebben ze wel bewezen met de golfoorlog , maar anyhoo … ik denk dat dit dan niets anders is dan toeval.

eens kijken of

De Enterprise Mission er wat over schrijft …

Hm , nee , dat doen ze (nog) niet .

Ook Hidden Meanings maakt er nog geen woorden aan (vuil)

Genoeg conspiracies voorlopig …

Hmmz dat ziet er suf uit… …maar het is idd net wat je er zelf van maakt heh…
Desalniettemin (gebruikte mijn Nederlands leraar vandaag bij WEER een les over Amerika…) ziet t r scary uit :wink:

Ik vond ook nog een duidelijker plaatje … k denk dat ik toch maar een keer zelf de beelden van cnn ga kijken :stuck_out_tongue:

allemaal bullshit .
toeval dus

als je gewoon eens naar de wolken in de lucht kijkt.
dan kan je ook vanalles verzinnen

Originally posted by crackfire
[B]allemaal bullshit .
toeval dus

als je gewoon eens naar de wolken in de lucht kijkt.
dan kan je ook vanalles verzinnen [/B]

denk ik ook

Originally posted by AlfredHier
Ik vond ook nog een duidelijker plaatje … k denk dat ik toch maar een keer zelf de beelden van cnn ga kijken :stuck_out_tongue:

Het wordt steeds gekker …

Eventjes over die valse beelden op CNN: toevallig heb ik vandaag een stukje op internet gelezen waarin een Braziliaanse student aan de universiteit van X (Rio?) beweerde dat de beelden van de feestvierende Palestijnen iets van 10 jaar oud zijn en stammen uit de golfoorlog. Dit kon hij bewijzen met beelden uit die tijd uit het archief

Of dit waar is weet ik weliswaar niet, maar het leert je wel dat ook bij CNN verzichtigheid geboden is, aangezien op deze manier manipulatie van de volksopinie zeer makkelijk is… niet dan?

Er zijn bewijzen van dan sommige foto’s van de golfoorlog bijvoorbeeld in scene gezet zijn. Ik dacht voor CNN toendertijd. De in scene gezette foto’s hebben eens in de Panorama gestaan.

Je kunt vertrouwen wat je wilt , ook CNN zit er NIET gratis nieuws te vergaren , ze hebben de taak jou zo LANG mogelijk aan de buis gekluisterd te houden , alle reclameinkomsten te laten zien en daarmee grof geld te verdienen.

Iedere journalist die een scoop heeft probeert hiermee zijn 15 minutes of fame mee te maken en daarmee behoorlijk wat geld te verdienen , helaas maar het is de harde realiteit.

Amerikanen laten zich graag opzwepen door harde beelden , grove taal en andere nogal dubieuze handelingen (kijk maar naar de populariteit van de Jerry Springer shows bijvoorbeeld ; Iedereen walgt er van ondertussen springen de kijkcijfers de pan uit)

West Europeanen zijn meestal wat laconieker , gaan wat minder actief met het spectaculaire showgedeelte om. Het fanatiek zijn is ons redelijk afgeleerd. Wel hebben we allemaal een mening en die zal hoe dan ook verkondigd worden. Als deze mening achteraf fout blijkt te zijn halen we graag oude verdraaide waarheden boven water die aangeven “dat we echt niet de enige zijn die zo denken”. Alsof het daarmee gelijk goedgekeurd is is natuurlijk een tweede vraag.

De beelden zijn harder geworden , we raken meer en meer afgestompt en de mediagiganten zien hun omzetten stijgen naarmate er meer geweld ,sex en filtsende acties te zien zijn. Of het nu een film is of de harde realiteit die ons wordt voorgeschoteld maakt voor de meesten niet veel uit.

De ervaring raakt je pas echt als je het met je eigen ogen gezien hebt. Ook nu al voeden mensen kinderen op met de gedachte dat ze de televisie niet zo serieus moeten nemen want de gekste en mafste programma’s komen aan bod. Dat het keiharde waarheid is wat er geshowd wordt op tv relativeert iedereen voor zichzelf en het raakt je minder.

Originally posted by jojk
dat is geen photoshop…het zit ook in de video die op cnn staat, en dat ze op cnn valse beelden laten zien?

Klopt is echt staat ook op de orginele video van CNN.
Het is echt angstaanjagend wat je ziet.

Lijkt wel een spelling van het lot of de duivel.

Ik ben niet gelovig maar dit lijkt wel erg veel op het kwade wat in die mensen zat.

vaag…

Laten we eens aannemen dat dit geen gemanipuleerde picture is… dat er dus echt voor ONS een “duivel” in te zien is. Dan stel ik me bij mezelf de vraag: hoe weten jullie allemaal dat een duivel er zo uitziet? Ok hij wordt wel vaak op deze manier afgebeeld, maar als hij al bestaat (geloof het niet, maar laten we het toch in dit geval maar ff aannemen) dan lijkt het met sterk dat hij er zo uitziet…

Iedereen is hier aardig van streek, niet…? O.k. het is ook allemaal heel aangrijpend voor de meeste onder ons. Voor mij ook, dat ik zeker niet ontkennen. Maar 't wordt nu wel heel gek hier…

Draai die schroefjes weer aan, en beide beentjes op de grond. De wereld heeft grotere rampen doorstaan en we zijn er nog steeds (of weer?! whatever…) (ik wil het leed niet bachetaliseren, begrijp me goed!)

Sja, WEER ja :slight_smile:
Ken je de Egyptische, Griekse, Romeinse beschavinen etc. ? Die waren ook allemaal al heel ver (okee hadden misschien nog geen ADSL :p) maar waren toch heel ver. En die zijn ook allemaal weer verdwenen door oorlogjes, rampjes, religieus gezeur of whatever…

Dus ja… …wat je vandaag op TV ziet, met die specialisten, en Bush met zijn ‘War against terrorism’… …ziet er toch niet echt goed uit.

Maarja, laten we er het beste van hopen he :slight_smile: Zoals Bush zou zeggen: ‘God bless America’ (en de rest van de wereld behalve Afghanistan, Iraq Iran etc:))