Writing multisession on DVD with NeroCom

vbimport

#1

May be anybody can help me with it:
I use NeroCom 1.3
Try to write multisession dvd
Writing on DVD Source Code:
Nero = New NEROLib.Nero
Drives = Nero.GetDrives(NEROLib.NERO_MEDIA_TYPE.NERO_MEDIA_DVD_ANY)
GetDefDrive(Vals(5)) ’ function with selecting the predicted drive
Drive.LoadCD()
Folder = New NEROLib.NeroFolder
isotrack = New NEROLib.NeroISOTrack
Call GetInfo() ’ function where iget Drive.CDInfo
While Not DriveFinished
System.Windows.Forms.Application.DoEvents()
End While
For ImpIsoCount = 0 To NumExistingTracks - 1
DriveFinished = False
Drive.ImportIsoTrack(ImpIsoCount, NEROLib.NERO_IMPORT_ISO_TRACK_FLAGS.NERO_IMPORT_ISO_ONLY)

            While Not DriveFinished
                System.Windows.Forms.Application.DoEvents()
            End While
        Next
        For Each s As String In IO.Directory.GetFiles(Vals(1))
            Dim NF As New NEROLib.NeroFile
            NF.Name = New IO.FileInfo(s).Name
            NF.SourceFilePath = New IO.FileInfo(s).FullName
            Folder.Files.Add(NF)
            FilesForWriteCount += 1
        Next

        isotrack.Name = "SWIFT Backup CD"
        isotrack.Copyright = "SH MICEX"
        isotrack.Application = "Rebus4"
        isotrack.RootFolder = Folder
        isotrack.BurnOptions = NEROLib.NERO_BURN_OPTIONS.NERO_BURN_OPTION_CREATE_ISO_FS + NEROLib.NERO_BURN_OPTIONS.NERO_BURN_OPTION_USE_JOLIET  '+ NERO_BURN_OPTION_USE_MODE2

Drive.BurnIsoAudioCD(“SH MICEX”, “Swift Backup”, 0, isotrack, Nothing, Nothing, NEROLib.NERO_BURN_FLAGS.NERO_BURN_FLAG_WRITE + NEROLib.NERO_BURN_FLAGS.NERO_BURN_FLAG_BUF_UNDERRUN_PROT + NEROLib.NERO_BURN_FLAGS.NERO_BURN_FLAG_CLOSE_SESSION, 0, NEROLib.NERO_MEDIA_TYPE.NERO_MEDIA_DVD_ANY)

And now, i try subscribe the problem: When i write on blank dvb disk - all ok, but when i try continue writing on disk (next session) i see message: “Disk not empty”
What i make wrong? :rolleyes:

Thanks for all. :wink:


#2

Please take a look at this thread: http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=123540 and see if that helps.

You don’t seem to be using any of the Virtual Multisession functionality.