Windows XP tweaken

Ben door wat posts te lezen op o.a. WindowBlinds en X-Setup (etc.) gelopen en vind het toch wel geinig, alleen heb ik een paar pobleempjes:

  • Help-ballonnetjes gaan niet weg (Dus bij [start] zie ik: ‘klik hier om te beginnen’), ook nie met bv. X-Setup. Iemand een manier waarop dit wel gedaan kan worden?

  • Ik heb al een tijdje geen IE-6 icon in de Taakbalk en ‘linksbovenin het scherm’, hier zie ik het (minder mooie) IE 5-icontje. In de adresbalk vóór de link zie ik wel de IE6-icon. Is er een manier om dit te editten (met regedit ofzo) ??

  • Bij het toepassen van de WindowBlinds-themes zie ik nog steeds de default schuifbalken van windows. Dit is bij alle themes die ik download. Moet je dit programma eerst registreren voordat ook de schuifbalken er anders uit gaan zien ??? Zoja, heeft er iemand de serial of crack van WindowBlinds 3.0 (via PM).

Alvast bedankt voor de reacties… :slight_smile:

http://www.totalidea.de/framesetproducts.htm

mischien heb ik hem wel voor je pm me dan ff

Waar kun je dat proggie precies downloaden dan??? die blinds en x-nogwat??? zal ik wel ff kijken of ik een key kan vinden.

en bedoel je met textballonnetjes echt ballonnetjes of die rechthoekige balkjes waarin de naam van het programma instaat(als je op het icoontje in de taakbalk gaat staan of bij de snelstartwerkbalk) Die echt halfronde textballonen met tips enzo kun je namelijk wel wegkrijgen, als je dat bedoeld moet je me ff pmen of hier posten, zou toch graag die links hebben voor die proggies die jij bedoeld.

WindowBlinds kan je hier halen.
Als je een niet-engelse versie van windows hebt moet je deze erbij downloaden en installeren.

X-Setup kan je hier vinden.

Die ballonetjes zie ik inderdaad niet meer, alleen die vierkante dingen blijven bestaan.

Ik heb nu ergens gelezen dat de schuifbalken toegepast kunnen worden als je een serial/crack voor WindowBlinds 3.0 hebt. Aastalavista geeft alleen versies lager dan 2.2x ofzo…

TweakXP

TweakXP had ik al eerder geprobeerd.

Iemand die de crack heeft voor Windowblinds 3?

staat inderdaad niet op astalavista

http://xp.xyu.ca/

http://www.xp-erience.org/

bla…

Windows Blinds… zucht, wat een bug zooi~!:rolleyes:

http://www.tweakxp.com/tweakxp/