Wij zoeken programmeurs die willen werken aan CD Freaks.com

Natuurlijk heb je het al lang gezien.

Sinds enige tijd hebben we een nieuwe voorpagina. Deze is gebaseerd op de jarenlange ervaring die we hebben op het internet, maar we denken dat er altijd wel iets te verbeteren valt. Daarbij hebben we enorm veel leuke, nieuwe en innovatie ideeen die we graag willen uitvoeren, maar daarvoor hebben we mensen nodig!

Daarom is het moederbedrijf van CD Freaks, RankOne Media Group B.V. op zoek naar programmeurs die willen werken aan CD Freaks en eventuele andere toekomstige projecten.

De vacatures kun je vinden op de website van RankOne Media: http://www.rankone.nl/nl/vacatures.html. Op deze pagina vind je ook meer informatie over het bedrijf en onze projecten en waar je moet zijn om te reageren.

Vast staat dat als je bij ons werkt, je terecht komt in een gezellige, leuke werkomgeving waar gewerkt word aan innovatie zaken.

Mocht je zelf geen kennis van programmeren hebben maar nog goede programmeurs kennen, stuur ze dan naar ons door. Blijft hij/zij minimaal een jaar dan ligt er 1000,- EURO op je te wachtten. Dit geldt overigens niet voor stageplekken, maar ken je hier iemand voor, dan houden we ons natuurlijk ook aanbevolen!

Als je nog vragen hebt kun je natuurlijk ook altijd mij een PM of e-mail sturen.