Weer voorgeprogrammeerd nieuws

Na het doodvonnis van Prins Bernhard wegens uitgelekt nieuws , is het nieuws voor Prinsjesdag ook al eventjes uitgelekt.

Als je geen redactie bent , mag je hier een paar uitgelekte berichtjes lezen :slight_smile:

Eigenlijk is het natuurlijk ook vreemd dat de burgers (je weet wel die mensen die de regerig gekozen hebben :wink: ) niet meteen zouden mogen weten wat er besloten is.
Van de andere kant staan er ook niet echt dingen in die je niet kon verwachten van deze nieuwe rechtse regering.

Ik vind het niet zo leuk dat ze de radardetector gaan verbieden , maar ik neem aan dat het een noodzakelijk iets is.

Ach ja, heb niet de tijd genomen om het allemaal even te lezen, heb geen 5 uur de tijd :wink:

morgen ff luisteren.

maar je krijgt het dinsdag toch te weten, dus waar maak je je druk om?

ik heb liever dat ze het altijd de 3e dinsdag van september doen, dan dan weer nu en volgend jaar weer dan.

typisch welvaartgemopper. Net als die gasten in Nijmegen (ofzo) die liever rust hebben dan een trauma helikopter die levens kan redden.

Je mag blij zijn dat er een troonrede wordt gehouden. Er zijn genoeg landen die dat niet hebben.

Its a priviledge, not a right.

Originally posted by Totibbs
[B]Je mag blij zijn dat er een troonrede wordt gehouden. Er zijn genoeg landen die dat niet hebben.

Its a priviledge, not a right. [/B]

Haha, LOL, Totibbs. Precies of we moeten ons gelukkig prijzen met een koningshuis. Afschaffen die zooi en zo snel mogelijk.

Precies. Wat mij betreft maken ze er hier zsm een republiek van. Het is allemaal zo’n opgeklopte nonsens. En heb je gezien wat die lui allemaal beuren. Dat betalen wij dus met zijn allen. :Z

Ja wij betalen dat idd. Maar het is wel een stukje goedkoper als een republiek :stuck_out_tongue: moet je met een republiek niet al die sjit betalen als verkiezingen etc. daar wel es aan gedacht en als er een plee-figuur aan de top staat zal het met de economie ook minder kunnen gaan. Stel nou dat Haider bij ons de president was… mooi dat we het dan kut zouden krijgen met al die blokkades enzo ( ja ik weet het woord niet voor dat je geen dingen meer mag kopen etc. grr hoe heette dat nou… aarggh ) …

Een koningshuis heeft ook een veel betere uitstraling, tis een visitekaartje van het land. Vervult een grote PR functie… daar wel es aan gedacht ?

zo da was mijn mening ffe op die laatste reply :stuck_out_tongue:

Geen republiek. Gewoon koning weg en de rest zoals het nu is. Hebben geen president nodig.

Originally posted by eMiNeM
[B]Ja wij betalen dat idd. Maar het is wel een stukje goedkoper als een republiek :stuck_out_tongue: moet je met een republiek niet al die sjit betalen als verkiezingen etc. daar wel es aan gedacht en als er een plee-figuur aan de top staat zal het met de economie ook minder kunnen gaan. Stel nou dat Haider bij ons de president was… mooi dat we het dan kut zouden krijgen met al die blokkades enzo ( ja ik weet het woord niet voor dat je geen dingen meer mag kopen etc. grr hoe heette dat nou… aarggh ) …

Een koningshuis heeft ook een veel betere uitstraling, tis een visitekaartje van het land. Vervult een grote PR functie… daar wel es aan gedacht ?

zo da was mijn mening ffe op die laatste reply :stuck_out_tongue: [/B]

psies. :bow:

Dacht je dat nu de verkiezingen geen geld kosten ? En als je een plee-figuur als Haider zou treffen dan is het mogelijk dat hij na een paar jaar na de verkiezingen opgerot is. Aan een koning(in) zitten we heel wat langer vast en hebben we niets te kiezen.

maar die slaat iig geen plee-figuur. Daarvoor hoef je niet op te letten dat ze de nieuwe minister president wordt, van dit land. Legt er niet de nadruk op er zin an te hebben. en is helemaal niet At your service.

ze houdt gewoon rust in de tent. precies wat ze moet doen.

16-9-2002: Op verzoek van de advocaat van het ANP via provider @home is de tekst van deze site verwijderd.

lekker slim ook om zo’n soort site op je @home websitje te zetten

Originally posted by flash-x
[B]16-9-2002: Op verzoek van de advocaat van het ANP via provider @home is de tekst van deze site verwijderd.

lekker slim ook om zo’n soort site op je @home websitje te zetten [/B]

En dan lees je in de comments dat je het gewoon hier weer kan lezen.

Knappe ANP advocaat die een angelfire site plat krijgt.

Originally posted by Mr. Belvedere
[B]En dan lees je in de comments dat je het gewoon hier weer kan lezen.

Knappe ANP advocaat die een angelfire site plat krijgt. [/B]

Haha, dat is weer typisch. Zie ook niet in waarom zoiets van het net moet, maar ja, ik ben maar een simpele ziel en kan die politieke besluitvorming toch niet volgen :slight_smile:

“Ik wil een enorme rotklap uitdelen, al is het een puisterige jongen van achttien die dit gedaan heeft. Dit gebeurt eens, maar nooit weer. Als er een schadeclaim komt, gaan we voor de volle mep”, aldus ANP-hoofdredacteur Rob de Spa tegenover de Volkskrant.

Aaaachh… hij is op zijn teentjes getrapt.

Het ANP heeft ondertussen door specialisten een onderzoek naar de identiteit van ‘NH2BA’ laten instellen

Klinkt als de zaak van de FBI tegen MafiaBoy. Dit kon nog wel eens lachen worden :slight_smile:

Waarschuwing : Op dit persbericht zit een embargo tot 17 September 2003. Dan is de rechtszaak inmiddels al geweest , zijn de verdachten veroordeeld en is alles zo klaar als een klontje.

17 September 2003 :

Zoals bekend heeft het ANP bureau op 21 Mei 2003 verslaggever de heer V. Errader aangegeven bij de politie. Op 23 December 2002 was na een intern onderzoek al duidelijk dat Dhr. Errader het bekende “prinsjesdag verslag” al ruim voor de embargo datum had verspreid via Kazaa.

Tot 20 Mei 2003 beweerde Dhr. Errader dat hij “alleen maar naar mp3’s op zoek was” , maar een tweede intern onderzoek maakte al snel duidelijk dat Errader niet alleen mp3 bestanden verhandelde , maar ook zeer gevoelige informatie. Tot op heden is nog steeds niet duidelijk of het vrijgeven van bepaalde documenten heeft ervoor gezorgd dat Mw. Jorritsma niet veroordeeld kon worden voor haar zeer grote rol (het brein) in de bouwfraude zaak afgelopen jaar.

Op 21 Mei 2003 besloot het bestuur van het ANP de heer Errader aan te geven bij de politie. Nu is bekend geworden via onze redactie dat Errader op alle punten van de aanklacht schuldig is bevonden. Er wacht hem een mogelijke straf van 25 jaar boven het hoofd.

“Het vertrouwen in onze organistatie is weer hersteld” , aldus woordvoerder L. Iegbeest van het ANP.

Men hoopt door middel van verder doorgevoerde beveiligingen in het netwerksysteem van ANP deze situaties niet meer te hebben. Het alom bekende Microsoft is gevraagd een beveiligingsprocedure op te zetten voor Microsoft Office XP.

Microsoft beweert binnen 4 weken Service Pack 19 uit te brengen voor Office XP om de beveiliging aan te scherpen en minstens 5% van de 743 gevonden lekken te dichten.

Waarschuwing : Op dit persbericht zit een embargo tot 17 September 2003. Dan is de rechtszaak inmiddels al geweest , zijn de verdachten veroordeeld en is alles zo klaar als een klontje.

LOL, Mr. Belvedere :smiley:

Van Planet Multimedia :

ANP schendt zelf embargo

Het ANP heeft het embargo op berichtgeving van de Consumentenbond geschonden. Vorige week maakte het ANP nog grote bezwaren tegen het schenden van een embargo voor Prinsjesdag.

Het bericht Consumentbond begint actie tegen internetincasso’s, dat het ANP gistermiddag plaatste, was gestoeld op een persbericht dat de bond per e-mail stuurde met een embargo tot vandaag.

‘Het nieuws mocht mee in de ochtendkranten en daarvoor mocht het ANP het al verspreiden. Maar gisteren rustte er een embargo op’, aldus Pauline van den Brandhof van de Consumentenbond. ‘Het mocht niet gisteren al via internet worden verspreid.’

Haar begeleidende tekst gisteren: ‘Hierbij ontvangen jullie informatie over de rode kaart actie van de Consumentenbond tegen onterechte incasso’s via internet. De actie gaat morgen van start. (embargo dus tot morgen).’

Het ANP kreeg vorige week te maken met schending van een embargo op haar berichten. Dat was ook diefstal want het ging niet om de begrotingsstukken zelf maar om door het ANP gemaakte artikelen. Om die reden heeft het ANP aangifte gedaan.

Van den Brandhof zegt aan de schending van het embargo niet zwaar te tillen. Er zal geen aangifte volgen.