Wedden dat de VVD veel stemmen krijgt?

In de toekomst mag op autosnelwegen 130 kilometer per uur worden gereden in plaats van 120 als het aan de VVD ligt. Wegen waar nu 100 kilometer per uur mag worden gereden gaan omhoog naar 120.Dat wil zeggen, op plekken en tijden dat het kan, dus bijvoorbeeld niet op de ringweg rond Amsterdam of op de snelweg bij Overschie, aldus VVD Tweede-Kamerlid G. Oplaat. Het gaat om drie- of vierbaanswegen en om bepaalde tijdstippen. 's Avonds om negen uur hoef je meestal toch niet zo te slakken.Oplaat wil dat de snelheid door elektronische borden boven de wegen wordt aangegeven. Bussen mogen 100 kilometer per uur gaan rijden in plaats van 90. Voor vrachtverkeer blijven de regels ongewijzigd.

Mijn partij…al een tijdje :wink:

nog meer ongelukken. nog meer files. 120 km/u is al te hard.

de niet-automobilist :bigsmile:

De laatste verkiezingen al vergeten, zeker??? Hard rijden, spaarloon, melkertbanen… de VVD haalt het onderste uit de kan om weer zieltjes te winnen in januari. Probleem is alleen, dat ze de dag na de verkiezingen al die mooie beloften vergeten zijn.

Originally posted by Dee-ehn
Wedden dat de VVD veel stemmen krijgt?

Laten we het hopen… :cool:

Ik stem denk ik weer VVD. Nu helemaal! :wink:
Geintje hoor, maar je ziet altijd als de matrix borden aangaan dat iedereen langzaam gaat rijden, terwijl als ze weer uitgaan gaan ze weer harder… laat ze dan altijd uit, kan je altijd hard!!! Ja toch? Anyway: VVD 4 me (probably).