Wat vinden jullie van Starmakers?

Dit bericht heb ik op verschillende Starmakerfansites gezet

Mijn mening is duidelijk. Ik vind dat Starmaker niets meer is dan een commercieel product van Yorin en John de Mol.

De zangers en zangeressen van Starmaker zijn uit op succes, bekend worden, en veel geld verdienen. Ik kan ze uit hun dromen helpen: Succes hebben ze eventjes, over een half jaar weet niemand meer wie ze zijn, en de enige die er rijker van worden zijn Yorin en John de Mol.

Ik zelf ben nooit in die commerciële opzetjes getrapt. Maar meiden tussen de 12 en 17 jaar trappen daar altijd in. Mijn nichtje heeft ook meer dan 3 jaar land al haar geld uit gegeven aan die Backstreetboystroep. Later kwam ze gelukkig wel achter de ware bedoeling ervan. Geld verdienen!!! Het enige waar de producers van Starmaker, Backstreetboys, Krezip, Britney Spears etc. op uit zijn is geld verdienen. En als zo’n groep niet meer genoeg oplevert wordt het gewoon opgeheven.

Dit zal ook met Starmaker gebeuren. En naar mijn mening heel snel want uiteindelijk is de zangkwaliteit van die jongens en meiden maar middelmatig. Het uiterlijk is dan ook veel belangrijker. Een meid met een mooi figuur, grote bosten en een lekker kontje scoort altijd beter dan een meid die ECHT goed kan zingen.

Ik hoop dat ik met dit bericht jullie “Starmakerfans” weer met met beide benen op de grond heb gezet. Over 2 weken is het moederdag. Koop van het geld wat je anders aan Starmaker CD’s en spullen uitgeeft een mooi cadeau voor je moeder. Zij verdient het meer dan Yorin en John de Mol.

Dit bericht zal de starmakerwebmaster wel snel verwijderen, want nu zit ik aan het hun brood.

Maar nu wil ik van jullie weten: Wat is nu de werkelijke bedoeling van Starmaker???

Misschien is het wat achterhaald, maar wat vinden jullie van Starmaker? Ik heb er maar een poll van gemaakt