Vrouw start auto met baby

Stond vandaag op de site van het ED:

Vrouw start auto met baby
Dinsdag 3 december, LONDEN - Een Britse vrouw heeft haar baby moeten gebruiken om een auto te starten nadat het kind een deel van de elektronische sleutel van het voertuig had ingeslikt. In de krant The Daily Telegraph verklaart de 34-jarige moeder dinsdag dat ze de Britse wegenwacht had ingeschakeld omdat haar auto niet meer wilde starten.

Voordat ze in de auto stapte, had haar zoontje Oscar de sleutel waarmee de electronische startonderbreker van de wagen uit wordt gezet, gebruikt om op te sabbelen.
Na inspectie van de wegenwacht bleek dat het piepkleine zendertje dat in de sleutel zit, was verdwenen omdat de baby dit vermoedelijk had doorgeslikt. ‘Ze nam het kind op haar schoot en drukte zijn buik tegen het stuur aan’, aldus de wegenwachter. ‘Toen ze daarna de sleutel in het contact omdraaide, sloeg de motor wel aan. Dit is waarschijnlijk de ultieme manier om een auto te beveiligen.’
Het onderdeeltje heeft het lichaam van de baby inmiddels via de natuurlijke weg verlaten.

Ik vond dat ik jullie dit niet mocht onthouden.
:bigsmile: :bigsmile:

Das nog eens een leuke sleutelhanger…:wink:

Haha, denk dat je als man dan wel niet moet thuiskomen met “schat, ik heb de autosleutel verloren”, hehe. Lollig verhaal :smiley:

lol, “Het onderdeeltje heeft het lichaam van de baby inmiddels via de natuurlijke weg verlaten.” dus vervolgens moet ze telkens haar handen wassen na het starten van haar auto :slight_smile: