Vogelnestje

vbimport

#1

Ik weet er zijn vele humor sites, maar deze gouwe ouwe wilde ik jullie niet onthouden:

Een man ligt op het naaktstrand lekker te genieten van de zon wanneer er in de verte een meisje aan komt huppelen, heel vrolijk, strik in het haar en een roze badpakje aan.

De man krijgt het even benauwd, want hij wil het meisje beschermen tegen de aanblik van zijn edele delen, dus hij legt er een hoed op. Het meisje ziet de man liggen en loopt op hem af. De man doet even alsof hij haar niet ziet en probeert van de zon te genieten.

Het meisje blijft bij de man stilstaan en kijkt de man aan. De man kijkt het meisje aan en het meisje vraagt aan de man “Meneer, wat zit er onder die hoed?”. De man krijgt het warm en zijn hersenen malen over wat te zeggen. Hij antwoord het meisje: “Het is een vogeltje, maar dat slaapt nu, laat maar lekker slapen.” Het meisje gaat akkoord en huppelt weer vrolijk verder.

De man ligt lekker in de zon, het is warm en kan het niet helpen, hij valt in slaap. Na een tijdje wordt de man wakker en kijkt om zich heen, hij ziet geen mooie dames in de zon, maar wiite muren en allerlei electronische apparatuur, hij ligt in een ziekenhuis. Meteen als de man zich realiseert dat hij in het ziekenhuis ligt voelt hij aan zijn armen, gezicht, benen wat er mis is, niets…wacht, zijn hele kruis zit in het verband…

Net op dat moment komt een zuster de kamer binnenlopen om de temperatuur en de bloeddruk te meten. De man vraagt meteen aan de zuster wat er gebeurd is, waarom ligt hij in het ziekenhuis, waarom is zijn kruis verbonden… De zuster weet het ook niet, maar zegt “Dat meisje daar weet er meer van” terwijl ze naar de deur wijst.

Daar in de deuropening staat datzelde meisje van het strand, dezelfde strik in het haar, alleen nu heeft ze een rood jurkje aan met witte stippen. Het meisje loopt naar het bed en verontschuldigd zich aan de man. De man vraagt meteen aan het meisje “Wat is er gebeurd, waarom lig ik in het ziekenhuis?”.
Het meisje begint haar verhaal “U lag te slapen en ik wilde uw vogeltje aaien. Ik haalde voorzichtig de hoed van uw buik en aaide uw vogeltje. Maar toen ging hij rechtop staan en spuugde in mijn gezicht. Ik werd toen zo kwaad dat ik zijn nekje omgedraaid heb, zijn eitjes kapot getrapt heb en zijn nestje in de fik heb gestoken!”

Da_Taxman


#2

ik doe dit eigenlijk nooit maar vooruit,
vogelnestje, bedoel je deze ?


#3

Het is hier geen porno freaks!!!


#4

zijn er hier dan nog alternatieve freaks?