Virtual CloneDrive problem?

vbimport

#1

evening folks…

olli. thankyou very much for CloneDVD 2.
its fantastic. not missed a beat since i been using it.

i only have one slight problem with your virtual Drive
i mounted 1 drive np worked fine.

then i added a iso made with clone to it then after using it i ejected it. thinking that was the way to remove it ,
after doing that with a few images ive now lost 80gb of HD space, cant find the images at all even as hidden files they dont come up either its a software problem or ive stuffed up somewhere? i uninstall clonedrive that doing nothing to help.

so i’m kinda lost as what to do other from reformating partition

OS WinXP


#2

Originally posted by

i uninstall clonedrive that doing nothing to help.

so i’m kinda lost as what to do other from reformating partition

G’evening 2 u, KRINGLE1.

If you run Norton, goto : Recycle Bin > right-click > properties > clean ‘Protected files’.

Minimize the Recycle Bin drive(s)’ size(s).


#3

thanks BoSkin :slight_smile:

Now I feel real stupid seeing i was reading another thread a week ago with same problem & same fix…
it just slipped my mind…its locked in now though :wink:


#4

Originally posted by KRINGLE1

its locked in now though :wink:
See, some things need to be repeated, which is Mother of learning.

I don’t have these kinds of issues anymore,
since my Norton System Works is uninstalled and the Recycle Bin reserved spaces are minimized to 1%,
so that the bigger files are being erased directly w/o getting into RB.