Verschrikkelijk .....erg

Britse vrouw 170 maal uit ziekenhuis gezet

SHEFFIELD - Sociaal werkers en doktoren van het Northern General Hospital in het Britse Sheffield weten het ook niet meer. In de afgelopen drie maanden hebben ze een 29-jarige moeder al 170 maal uit het ziekenhuis laten zetten, maar steeds opnieuw keert ze terug.

Volgens psychiaters van het hospitaal mankeert ze lichamelijk en geestelijk eigenlijk niks “maar ze heeft wel een sociaal probleem, waar toch maar eens naar gekeken moet worden”, zegt een woordvoerder van het ziekenhuis in The Guardian.

Veiligheidsmensen escorteren haar soms zeven maal per dag naar de uitgang van het hospitaal. Soms doet ze zich voor als een patiënt en soms draagt ze kleding van medisch personeel. Ze is ook al eens duttend aangetroffen op een ziekenhuisbed of in de centrale keuken waar ze hapjes maakte voor de zieken.

Deskundigen vermoeden dat de vrouw aan een zeldzame aandoening lijdt die haar dwingt ‘vluchtige vriendschappen te sluiten in drukke plaatsen zoals het ziekenhuis’, aldus de krant.

Wettelijk is het volgens de directie niet mogelijk de vrouw te verbieden het ziekenhuis steeds te betreden.


Je zal het maar hebben met je vriendin…

Weet je toch waar je de vriendin moet zoeken als ze in de mist is?

Dat record heb ik al meerdere malen overtroffen hoor :wink:

Maar serieus. het is een vaker voorkomend probleem, mensen die in een sociaal isolement geraken en dan op zoek gaan naar contact. Mensen die gratis telefoonnummers bellen om iemand aan de lijn te krijgen, mensen die iedere keer weer iets hebben waardoor ze even naar de dokter moeten of zo.

In sommige gemeenschappen heb je nog een priester of kapelaan die bij de mensen thuiskomt zodat ze nog wat aanspraak hebben, meestal oudere mensen, maar het probleem kan breder zijn dan alleen onze oudere gemeenschap.

Daarom zit ik zo vaak hier, heb ik hier tenminste wat aanspraak

Da_Taxman

sorry…niet grappig

[This message has been edited by Nostrofu (edited 07 June 2000).]

AHA … Daar is mams …

hmmm…misschien moet ze toch eens in een sociale werkgroep geplaatst worden, ik ken niet veel van psychologie maar hier zit hem duidelijk een probleem, je kan haar natuurlijk altijd een account aanbieden op de General Chat van Freaks
Hopelijk komt het goed vind het eigenlijk maar naar zo’n ziekenhuis dwang !?!
Grtz

ik raak juist mijn sociale kontakten allemaal kwijt sinds ik bij freaks kom.

ik ben helemaal aan het vervreemden en moet al wekelijks naar psychologie.
daar hebben ze me aangeraden om in iedergeval met freaks door tegaan en de nodige flessen leeg te trekken zodat ik alles zo snel mogenlijk vergeet.

ik zou zeggen met mijn ervaring laat dat mens met rust.
ze weet zelf het beste wat goed voor d’r is.