Veronica 2000 Volume 1 + Info

vbimport

#1

Hallo iedereen!,

Wij zijn een nieuwe groep dealer genaamd: The Veronica 2000 Crew. Wij kunnen jullie allemaal elke maand de nieuwste originele (LET OP!: WIJ LEVEREN GEEN KOPIE’S!) Veronica 2000 Top 100 Countdown leveren. Dit een muziek (maand)cd met elke maand weer de nieuwste en vetste hits!

Waarom hebben wij voor Veronica gekozen?
Omdat Veronica 1 van de langste muziek (maand) cd’s zijn die er bestaan! Ze zijn namelijk al vanaf 1995 bezig zonder ooit enkele problemen, en dat lukte Hit Explosion en MTV niet. En natuurlijk kiezen wij voor Veronica omdat de kwaliteit van de cd’s goed zijn. Vooral als je naar de muziek kwaliteit luisterd springt Veronica er toch een beetje uit. Maar ik dwing jullie natuurlijk niet om perse Veronica te kopen, want dit is mijn eigen mening, en jullie bepalen nog altijd wat jullie kopen!

Wij hebben nog een paar Veronica’s liggen, namelijk Veronica 2000 Volume 01. Als je deze cd wilt bestellen kun je ons altijd mailen op veronica_2000_crew@yahoo.com maar denk erom, wij hebben nog maar enkelen en OP=OP!

Wel kun je alvast Veronica 2000 Volume 02 origineel reserveren, zodat je zeker weet dat je er 1 in huis krijgt! Ook hiervoor zul je even ons moeten mailen op veronica_2000_crew@yahoo.com.

Sinds zondag hebben wij ook onze eigen mailing-list. En omdat wij geen home-page hebben zul je het volgende moeten doen om lid te worden:

Stuur een mailte naar: veronica_2000_crew-subscribe@listbot.com

Er hoeft niks in het onderwerp te staan en ook niks in het mailtje zelf. Als je deze hebt verstuurd krijg je automatisch een mailtje terug en die moet je dan even re-plyen en even het mailtje leegmaken behalve het onderwerp en je bent lid van onze mailinglist! Dan houden we je elke maand op de hoogte als de nieuwe Veronica uit is. Ook sturen we dan de lijst en melden we informatie als er iets is. Voor de covers van Veronica kun je kijken op: come.to/audiocds of als ze daar niet staan kun je ons altijd mailen want wij hebben ze zeker!

Voor meer informatie of bestellingen mail naar: veronica_2000_crew@yahoo.com

Bedankt voor de aandacht en tot ziens,

Mister Veronica

<Producer and Director of The Veronica 2000 Crew>

[This message has been edited by Mister_Veronica (edited 17 January 2000).]