Veronica 2000 Volume 02 + Mailinglist

vbimport

#1

Hallo iedereen,

Als eerste wil ik zeggen dat Veronica 2000 Volume 01 totaal is UITVERKOCHT! Het bestellen van deze cd is daarom ook niet meer mogelijk.

Over anderhalve tot 2 weken komt Veronica 2000 Volume 02 ook uit. Uiteraard kun je deze cd dan ook weer bij ons bestellen! De prijs is zoals gewoonlijk F35,- inclusief verzend- en verpakkingskosten. Misschien zullen sommigen van jullie nou wel zeggen: 'Jesus, wat duur!', maar let wel op: Wij leveren kwaliteit en goede service! En als je hem bij iemand anders goedkoper kan krijgen, koop je hem daar maar, maar geef anderen ook een kans!

Als je er zeker van wilt zijn dat je Veronica 2000 Volume 02 thuis wilt hebben, kun je hem het beste deze week reserveren. E-mail ons dan gewoon op ons adres: veronica_2000_crew@yahoo.com en wij geven je dan wel verdere aanwijzingen.

Sinds gisteren hebben wij ook onze eigen mailinglist, zodat wij je op de hoogte kunnen houden van het nieuws wat betreft de Veronica cd's en ook krijg je dan elke maand de lijst van de nieuwste Veronica! Om lid te worden van onze mailinglist moet je het volgende doen:

  1. Stuur een e-mail naar: veronica_2000_crew-subscribe@listbot.com. Zet niks bij het onderwerp en laat ook het bericht zelf leeg.

  2. Je krijgt na een paar minuten een mailtje terug, die moet je re-plyen en nou moet je het bericht weer leeg laten maar het onderwerp en de geadresseerde moet je latyen staan.

  3. Na een paar minuten krijg je weer een e-mail dat je onze lijst staat! Zo simpel is het!

Heb je vragen over de Veronica cd's? Heb je vragen over onze service? Wil je een cd reserveren of bestellen? Dan kan je altijd mailen naar: veronica_2000_crew@yahoo.com

GreetingZ,

Mister Veronica

<Producer and Director of The Veronica 2000 Crew>