Unknown error

I’m trying to backup a UK disc but I keep getting an unkown error. I’ve tried with some of the 4 betas and the latest 4.0.1.2 but I get the same result:

11:58:24: Analyzing of DVD started
11:58:50: Analyzing of DVD completed successfully
11:58:50: Copy process started
12:19:58: Task_1 failed! Error=400(42 0 0 1 0 1)
12:19:59: Process failed!

Any ideas? Pathplayer is set to always on so that I can remove warnings etc.

Extra info:

Info for drive [S:\] (DVDFab Platinum 4.0.1.2)
Drive region: 2

Disc type: Video DVD
Disc region: 2, 4
Volume name: DR_WHO_THE_INFINITE_QUEST
Video standard: PAL
Layer 0 size: 1735360 sectors (3389 MBytes)
Layer 1 size: 1735360 sectors (3389 MBytes)

CSS (Content Scramble System) protection is removed!
RC (Region Code) protection is removed!
RCE (Region Code Enhancement) protection is not found.
APS (Analog Protection System) protection is not found.
UOPs (User Operation Prohobitions) protection is removed!
Structure protection (ARccOS, RipGuard, etc.) is removed!
Fake vts protection is not found!
2 potential bad sector protections are removed!
Invalid PGCs protection is not found.
Invalid CELLs protection is not found.
Invalid VOBUs protection is removed!

PathPlayer is enabled!
Unplayable cell (vts:1 title pgc:1 cell:1) is removed!
Unplayable cell (vts:13 title pgc:1 cell:1) is removed!
Unplayable cell (vts:13 title pgc:1 cell:2) is removed!
Unplayable cell (vts:13 title pgc:1 cell:3) is removed!
Unplayable cell (vts:13 title pgc:1 cell:4) is removed!
Unplayable cell (vts:13 title pgc:1 cell:5) is removed!
Unplayable cell (vts:13 title pgc:1 cell:6) is removed!
Unplayable cell (vts:13 title pgc:1 cell:7) is removed!
Unplayable cell (vts:13 title pgc:1 cell:8) is removed!
Unplayable cell (vts:13 title pgc:1 cell:9) is removed!
Unplayable cell (vts:13 title pgc:2 cell:1) is removed!
Unplayable cell (vts:13 title pgc:3 cell:1) is removed!

Hi rendez2k,

Please try to disable PathPlayer to see the result.

Best Regards,
Fengtao

It worked fine with Pathplayer off - obviously though I can’t get rid of the warning screens through now!

What does the warning screen say?

Just the intros for the companies and the usual copy warnings. Doesn’t need to go but just makes a tidier backup.

[QUOTE=rendez2k;1932851]Just the intros for the companies and the usual copy warnings. Doesn’t need to go but just makes a tidier backup.[/QUOTE]OK, I understand, you mean the do not copy warning screen. Are you using Full Disc mode? If so, use Main Movie mode then select only the other stuff you want to include with the main movie and leave out the warning screen? I’m new at this stuff, but that’s how I do it. If it’s part of the main movie then you’d have to past it through another program that has a trimmer feature. Where you can set the beginning and end of the movie with margin arrows.

[B]Main movie [/B]won’t afford you much in the way of editing,
particularly if you wish to choose more than one titleset.
It will choose main movie and that’s it.
Since you’re using platinum, [B]Customize[/B] mode will give you much more in terms of editing your disc. Once opened, it will populate the contents on the left. You can also click on [B]Advanced Title Settings[/B].

Click on the tutorial for screenshots and the guide…the “?” icon upper right of the application…:wink:

Hope this helps.

Thanks guys. I understand the customize feature but my point here is that PathPlayer is clearly broken with this particular disc. To be honest, I was just doing a test backup to try the new features out and thought I’d best report the issue!

I’ve found that this sort of behavior with PP isn’t uncommon at all, and being a new technology is certainly part of it.
Typically, I leave PP disabled unless Fab stumbles with new copy protection.
I tried it a few times to check out new features, but now I’m back to having it disabled most of the time.

I mentioned customize because of your statement,
"obviously though I can’t get rid of the warning screens through now!"
You should still be able to get rid of the warning screens, although sometimes on older flicks this is a problem.
My bad, I guess you already knew that.

Hi rendez2k,

DVDFab should work when PathPlayer is enabled.

Please send me the IFO files so that I can check it.

http://club.cdfreaks.com/f116/how-send-us-ifo-files-228008/

Best Regards,
Fengtao

[QUOTE=fengtao;1933699]Hi rendez2k,

DVDFab should work when PathPlayer is enabled.

Please send me the IFO files so that I can check it.

http://club.cdfreaks.com/f116/how-send-us-ifo-files-228008/

Best Regards,
Fengtao[/QUOTE]

Sent!

Problem fixed with latest 4.0.1.4 beta!