Ultraplex 40max firmware 1.11

vbimport

#1

Mijne cdrom begint gek te doen de laatste tijd.
Is nog maar 1 jaar oud.
Als ik CloneCd 2.8.4.3 gebruik en ik wil een image file er mee maken dan duurt dat normaal niet langer dan 5min. Nu duurt dat bijna 8 min.
In het begin dan leest de cdrom heel snel en rond de 79% begint die langzaam te gaan!!
De cd bevat geen errors en is niet beveiligd.
Ik heb het al met verschillende cd’s geprobeerd en de laatste 20% leest die heel langzaam.

Als ik On The Fly met Nero burn dan leest die gewoon door.

INFO:
Synchronisatie van gegevensoverdracht = aan Verbinding verbinding = aan
Automatisch bericht voor plaatsen schijf = aan
Windows Mil
Alles heeft perfect zo gegaan thans.

Heeft iemand een idee aan wat het kan liggen?


#2

Bekend verschijnsel!! Ik heb geloof ik hetzelfde gehad!! Maar dacht bij mijn zelf ik koop gewoon een nieuwe mijn Ultra Plex 40Max zou wel zijn beste tijd gehad hebben.

Wat het probleem nou is weet ik nog steeds niet, maar intereseert mijn ook vrij weinig. Ik heb nu een nieuwe Ultra Plex 40Max en die doet het prima.


#3

heb het probleem ook al tijdje geleden gehad…heb je meerdere SCSI-apparaten? Is dit de enige Ultra? Zoja dan moet je der in ieder geval voor zorgen dat je deze als laatste op je kabel heb zitten. Dus dat je bij dit apparaat de shit laat terminaten!


#4

Het rare is dat als ik On The Fly copier met nero dat hij perfect werkt !!
Als ik met clonecd rond de 80% zit dan gaat die ineens heel langzaam. Voor de overige 20% doet misschien 5 min :frowning:

Ik heb 3 scsi apparaten en de laatste is geterminate.