Trust baalt van Jos

Trust-baas Michel Perridon zit behoorlijk in zijn maag met het exclusieve contract dat hij met Verstappen heeft.

Kort voor de start van het nieuwe F1-seizoen was er veel te doen rondom Verstappen, Trust en Jordan. Onderhandelingen over een contract voor Verstappen liepen stuk, waarna Trust toch Jordan wilde sponsoren. Het bedrijf zit echter tot 2006 aan een contract vast waarin is geregeld dat de computerfirma alleen Verstappen mag sponsoren.

Perridon heeft grote spijt dat hij het contract heeft getekend. “Ik ben gedeprimeerd. Het contract is vreselijk en het is mijn fout dat ik het heb ondertekend. Ik denk dat ik nu andere projecten ga ondersteunen, zoals Parijs-Dakar of een wielerploeg”, aldus de eigenaar van Trust. Hij wil het liefst nieuw Nederlands talent in de Formule 1 sponsoren en daarvoor een contract met Jordan afsluiten.

De manager van Verstappen, Huub Rothengatter, denkt echter dat er wel al een contract is tussen Trust en Jordan, mede door de naam van Trust op de wagen van Jordan. Hij wil nu twintig procent van het bedrag dat met het contract gemoeid zou zijn, volgens geruchten zo’n 1 miljoen euro. Volgens Perridon is de reclame op de wagen een cadeau van Eddie Jordan aan zijn bedrijf en is er geen contract.


Ik vind Jos en Trust wel bij elkaar passen. :slight_smile:

Beiden beweren goede kwalitatieve prestaties neer te zetten , maar aan de hardware schort het nogal wel eens.
Toch komt een trouw hecht (naief ?) publiek altijd weer bij een van die producten/racecoureur terecht want het is zo makkelijk , handig en goedkoop. Alwaar daarna echte experts de shit mogen opruimen.

ja passen prima bij elkaar… ze werken beide slecht!:iagree:

Originally posted by Marsz-=FX
ja passen prima bij elkaar… ze werken beide slecht!:iagree:

:bow: :bow:
you hit the nail on its head :wink:

(je raakt de spijker op z’n kop)

Ik heb zelf in Trust net zoveel vertrouwen als in Jos. :cool:

Mijn Trust muis is nog nooit de grindbak in gevlogen hoor :o

Jos Verstappen is out, Bas Leinders is de nieuwe topper :cool:

Over trustmuizen gesproken…

Draadloos toetsenbord - perfect
muis … een en al storing, hangt nu een simpel qware muisje aan (met draad)