SOHW-812s picky with media?

vbimport

#1

I finally ditched the 811s I had and moved over to an 812s, and there’s one thing I noticed that I just can’t seem to get past. The scans on the ricohjpn r01’s are gorgeous, but the other two medias that I have (cmc mag e01 and mcc 003) are bad, spikey, and sometimes failing to burn properly entirely. I’ve tried quite a few firmwares to solve this issue, but none of them seem to be solving the problem. Is there something I’m missing? I’ve got about 60-70 mcc003 and mage01’s lying around and if possible I’d like to give them a shot.

Posted are some kprobe scans with various firmwares.


#2

a few more




#3

and finally, the ricohjpn scan that the burner did fine, already posted here:

http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=94006&page=8&pp=25


#4

You must use the same store as me, for your media ;). I have both these discs and get very similar results. Some of the E01s burn just the same in the NEC. See attached. The more of the discs you burn, after a reset learn, the worse it seems to gets. I don’t know why. :frowning:

Try VS0E with the OmniPatcher force-shifting patch and make sure you do a reset learn with the [thread=112103]EEPROM Utility v2[/thread] before burning. See how that goes. :wink:



#5

How do you read and produce these media graphs?
I would like to compare media. :confused:


#6

Check out this cool FAQ by code65536:
http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=118794

Tools:
Nero CD-DVD Speed
[thread=93944]KProbe[/thread]