Software

vbimport

#1

Beste lui ik heb een toetsenbord gekregen van een kennis. Dan wil ik graag wat software hebben waamee ik op knopjes kan drukken zodat ik via die knopjes op het intenet kan komen. Maar wat moet ik dan downloaden? :a Het model van mijn toetsenbord is: Sk-2700. en de naam is:Compaq Presario. dus nog eens: Ik heb knopjes op min toetsenbord maar die doen het niet dus wil ik graag dat die knpjes het doe, zodat ik sneller op het internet kan komen. weet iemand waar ik dat kan downloaden?

Bedankt!

Mvg

tokkie


#2

Voor zover ik kan zien zijn er drivers beschikbaar tot win2000. XP wordt dus niet ondersteund. Ik weet dus niet welk besturingssysteem je hebt.
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?dlc=en&lc=en&product=93139&lang=en&cc=us&
Onderstaande link geeft je de keuze uit win95 win98 of winme. Compaq Presario 5220 Desktop PC is het systeem waar jou toetsenbord standaard bij geleverd wordt. Neem dan ook aan dat je hier de driver kunt downloaden.


#3

Bedankt. :slight_smile: Ik heb windows XP, maar kan ik geen drivers voor Windows XP downloaden dan? :sad: Weet jij of iemand anders dan een andere site?

groeten,

Tokkie


#4

Driver voor XP bestaat voor zover ik weet niet. Wel vond ik een klein stukje op een ander forum over het register. Weet niet of je hier wat mee kunt, maar het is het enige wat ik kan vinden.
http://forums.windrivers.com/showthread.php?t=53219&highlight=Sk-2700
'k Blijf nog wel ff zoeken. :wink:


#5

eej uuhm ik heb een mp3-speler… (akai MP5756)
en ik wil graag dii software hebben waar ken ik dii vinden… ?
ik heb dii gekregen zonder handleiding ofzo, en als ik het ding verbind met de computer geen ie wel files aan maar als ik de muziek af wil spelen op de mp3 dan kent ie ze nii lezen en als ik de muziek in mijn mappen wilt verwijderen dan gaat da nii… en ken der 0ok nix bijzetten…
weet je miss wa der aan de hand is en h0e ik het ken verhelpen… ?

patuu