Satanisten zetten stel aan tot gooien van brandbommen

DEN BOSCH - De rechtbank in Den Bosch heeft donderdag A. van M. en zijn vriendin J. van der G. uit Eindhoven tot werkstraffen veroordeeld. Het tweetal gooide onder druk van een satanische sekte tijdens de kerstnachtmis vuurwerkbommen in een aantal kerken. Ook legde de rechter hen zes maanden voorwaardelijke gevangenisstraf op.

De 22-jarige man kreeg 240 uur werkstraf. De 23-jarige Van der G. moet 150 uur dienstverlening doen. Bovendien moet het tweetal 1000 gulden betalen aan een van de kerkbezoekers die door een vuurwerkbom gehoorbeschadiging opliep. Tegen beiden was twaalf maanden celstraf geëist waarvan de helft voorwaardelijk.

De twee zeiden dat zij onder invloed en bedreiging van een satanische sekte de rooms-katholieke kerk aanvielen. Op 24 december 1999 gooide het stel bij drie kerken in Eindhoven vuurwerkbommen naar binnen. Ook lieten zij pamfletten achter met de tekst ‘Satan heerst, het nieuwe millennium is aan ons’.

De ontploffingen veroorzaakten grote paniek, vooral in een kerk waar 550 mensen de nachtmis bijwoonden. Een man liep blijvende gehoorschade op. In de andere kerken waren nog maar weinig mensen aanwezig en raakte niemand gewond. De schade aan de gebouwen bleef beperkt.

Een paar dagen na de aanslagen bekladde het stel een Mariakapel in Waalwijk en hakte daar Maria en Jezus het hoofd af. Zij lieten ook weer een pamflet achter.

Is this sick, or really sick? :Z :Z :Z

Originally posted by Sorcerer
Is this sick, or really sick? :Z :Z :Z

Hierbij beveelt de duivel die twee dat ze spontaan in brand vliegen …

ja , het is sick…