PS2 vs XBOX

wat kan je met een xbox meer dan met een ps2? en omgekeerd wat zijn de pro’s en con’s, kan je een xbox laten chippen? zoja quanta kosta?

ik heb vernomen dat je met beide op internet kan, zoja hoe? waarmee wat?, service beschikbaar in belgie?

kortom alles wat mij een vergelijkend beeld geeft

Rip²eR

xbox : pc technologie in een nieuw jasje

ps2 : ps technologie in een nieuw jasje

beide zullen vast wel kunnen internetten , gewoon even zoeken op het grote boze internet

beide zijn ook te chippen

Hmmmz Ik zou de XBOX kiezen, aangezien de CPU sneller is en Linux er dus een stuk harder op zal lopen :wink:

je moet kijken naar wat voor soort games je wilt gaan spelen. Elke console heeft wel een gebied waarop het beter is. De PS2 heeft wel goede racegames en de Xbox goede platform oid.

Ik zal van de week nog wel ffe kijken naar een link voor xbox vs ps2 of je zoekt ffe op het forum hier en dan heb je die link waarschijnlijk ook :wink: of via google natuurlijk,

maar ik ga naar school nu dus mzzl :stuck_out_tongue:

eigenlijk wil ik een dvd speler kopen maar voor 50 neuro’s meer heb je er een spel console bij, ze kosten beide even veel en dus heb ik het moeilijk te kiezen

ik zal idd straks ook is zoeken op het boze internet

Rip²eR

http://users.skynet.be/xsuw/ps2vsxbox1.html
ffe op het forum gezocht :wink:

succes ermee :stuck_out_tongue:

thx dude’s ik ga me erin verdiepen

Rip²eR

Tja hangt ervanaf wat je ermee wilt gaan doen. Dat artikeltje waar ze hier boven een link naar hadden geplaatst, kan mischien waar zijn, maar je moet kijken naar het eindresultaat: met andere woorden. waarin zijn deze machines capable.

als je de doos dus ook gaat gebruiken voor het kijken van films kan ik je de xbox bij voorbaat al aanraden. er zijn namelijk al dashboard replacements/hd replacements/media players/streaming media players/divx players/mame emu’s/snes emu’s enz enz enz.

voor games alleen heeft de ps2 op dit moment nog de leiding(ding was ook 2 jaar eerder op de markt dus duh) van alle genres zijn zwaar goede games te verkrijgen. dit laat op de xbox nog even te wensen over. moet er wel bij zetten dat er nu op de xbox al betere games zijn dan toen de ps2 zolang uit was.

al met al zou ik gaan voor de xbox hier paar links naar sites met zo’n beetje alle info over het hacken cracken en modden van het ding.

http://www.xbox-scene.com/
http://www.xbox-emulation.co.uk/
http://xboxhacker.net/

Mocht het aan mij liggen dan zou ik toch de XBOX verkiezen. Alleen maar om het feit dat je hem gemakkelijker kunt chippen.

Xodus Chip

Alsook zijn er ook veel meer gekopieerde DVD-spelletjes voorhanden die men kan kopen voor een prikje op het net dan voor de PS2 :bigsmile:

Als ook zijn er ook veel meer gekopieerde DVD-spelletjes voorhanden die men kan kopen voor een prikje op het net dan voor de PS2 :bigsmile: [/B]

euhhhhhhhhhh kan je me dit ff uitleggen? alle games die voor de ps2 uit zijn gekomen zijn ook als dvdr te kopen op het net, aangezien ps2 10 keer zoveel spellen als de xbox heeft op het moment klopt jou stelling niet helemaal

XBox nice games, helaas ietsje minder dan PS2. PS2 veel meer games dan XBOX. Xbox betere mogelijkheden om films (vcd) en emulatoren te gebruiken :cool: PS2 makkelijker om originele games te kopiëren en PS2 kan CDR lezen.

Tja wat moet je kiezen… Ik zou zeggen allebei. Heb je het beste van 2 werelden. Bovendien voor de prijs hoef je het niet te laten. De software is toch lekker goedkoop. :bigsmile:

Ik las onlangs, dat ovlgens analisten in 2006 MS de console markt zou overheersen. Dit omdat hun marketingafdeling beter functioneert dan die van de concurrenten. Laten we het niet hopen!