Programma voor ringtones en logo's

Ik zoek een programma waarmee ik ringtones en logo’s op m’n nokia 3330 kan zetten. Heeft iemand een site waar ik die kan downloaden?

Nokia Logomanager

www.logomanager.co.uk

Met dit programma kan ik geen ringtones op mijn phone zetten maar wel bewerken. Kan iemand ook nog een programma geven waarmee ik er wel ringtones kan opzetten?

Ik heb er anders net nog ringtones mee op mijn 7110 gezet hoor…
Echt een eitje.

Je hebt wel gekeken, of je ziet ‘logo’ en je denkt ‘dat zijn geen ringtones’??

Je haalt de codes bijvoorbeeld bij
http://www.ringtonerfest.com (die RTTTL codes)
en je voert ze in bij Logomanager…

Je hebt wel een kabeltje of Infrarood nodig.
Een patch kun je heel eenvoudig vinden via http://astalavista.box.sk

Ik heb dus een ringtone gedownload. Opgeslagen in txt bestand maar nu? Zou je effe willen uitleggen hoe jij dan precies die ringtone op je gsm krijgt? Ik snap er helemaal niks van. Ik zie overal alleen maar staan dat je logo’s erop kunt zetten en bewerken.

Bij de laatste versie 1.2.31 zit er een knop ‘Edit Ringtone’ op de balk.

Dan verschijnt er een popup scherm ‘Ringtone Quickedit’
Daar selecteer je de lokatie (positie waarop de ringtone op je telefoon opgeslagen moet worden), je geeft het een naam, kopieert de ringtone code in het grote witte vlak

Dan kun je nog even luisteren hoe het klinkt door op de ‘play’ knop te klikken. Daarna sla je het op (*.rtf bestand als ik het goed herinner)

Als er een verbinding is met je telefoon dan kun je de ringtone uploaden door op de knop te klikken ‘Upload image to telephone’ (dit is verwarrend, maar zo moet het wel)

De nieuw aangemaakte ringtone zal dan in je lijst van ringtones verschijnen…

Hey bedankt want het is gelukt. Net wat je zegt dat het verwarrend is dat probleem was het. Hij geeft ook nog een error aan maar het uploaden is dan toch gelukt :slight_smile: thx