Probs met ezcd-creator

als ik met ezcd creator deluxe 4 een audio cd probeer te branden, is er altijd wel ergens een mp3tje dat em slechts 4 seconden brandt. Ongeacht hoe ik die mp3 dan in ezcd creator binnen haal, steeds maar 4 seconden. Als ik em dan omzet naar een wav herkent ie em wel volledig. Is er nog iemand met dit probleem of weet iemand een oplossing.

Wat is anders ook een goed proggie om mp3s rechtstreeks om te zetten naar audio formaat.

grtz

Ik heb anders een weekje geleden ook nog eens een mp3 cd’tje binnengehad, dat waarschijnlijk ook gebrand is met EZCD-creator, en dat zo goed als onleesbaar is. Volgens mij is er iets serieus mis met EASY-CD Creator, of zou het je brander zijn Ken?
PS: dat mp3-cdtje kan ik enkel maar lezen in m’n writer, ik heb het zelfs al op m’n werk geprobeerd, op verschillende systemen, en overal hetzelfde probleem (je ziet de directory) maar files openen, no way. Het kan dus hetzelfde probleem zijn, dat jij hebt. Maar dan ligt het wel aan je writer, dit is dus mijn besluit van m’n nogal ingewikkeld gamaakte uitleg, sorry daarvoor.
Grtz confused

<BLOCKQUOTE><font size=“1” face=“Verdana, Arial”>quote:</font><HR>Originally posted by vipken:
[b]Wat is anders ook een goed proggie om mp3s rechtstreeks om te zetten naar audio formaat.

grtz[/b]<HR></BLOCKQUOTE>

Ikzelf vind Audiograbber heel erg goed. Kost $25, maar op http://kickme.to/audiograbber kun je em ook ‘gratis’ downen plus een keygenerator.

Ik heb nog nooit problemen met dit programma gehad. De files brandt ik daarna met NERO…

GR33TS, G@M3FR3@K

Dit probleem had ik ook, alleen ik had nog niet eens 4 sec. Bij mij was het niks 00.00.

Dit had ik ook hier op gezet, en Ruff-NeXt_Gangsta was alweer eens zo goed om een converteer proggie op zijn “hun” idrive te zetten. Dit heet MP3 2 WAV. Deze had ik toen eraf gehaald en het nummer wat niet echt wilde daarmee opnieuw geconverteerd en toen werkte het wel.

Zoek de topic “doe maar nr16” Topic, daar staat ook het adres in. Hiervoor kun je ook de CDfreaks zoek functie voor gebruiken, rechts boven in de hoek.

GrtZZ mrDJ

Waarom niet gewoon eerst wav van maken en dan burnen?! nu kunnen er steeds 2 dingen fout gaan!

GL in elk geval!

<BLOCKQUOTE><font size=“1” face=“Verdana, Arial”>quote:</font><HR>Originally posted by mrDJ:
[b]Dit probleem had ik ook, alleen ik had nog niet eens 4 sec. Bij mij was het niks 00.00.

Dit had ik ook hier op gezet, en Ruff-NeXt_Gangsta was alweer eens zo goed om een converteer proggie op zijn “hun” idrive te zetten. Dit heet MP3 2 WAV. Deze had ik toen eraf gehaald en het nummer wat niet echt wilde daarmee opnieuw geconverteerd en toen werkte het wel.

Zoek de topic “doe maar nr16” Topic, daar staat ook het adres in. Hiervoor kun je ook de CDfreaks zoek functie voor gebruiken, rechts boven in de hoek.

GrtZZ mrDJ [/b]<HR></BLOCKQUOTE>

even iets positiefs …dat had ik nodig.
dank
www.idrive.com/friendsofcdfreaks

Sorry dat ik even afwijk RNG maar mag diennen i-drive ook gebruikt worden voor MP3’s op te posten (DJ Jean e.d.) of liever niet?

Als je van mp3 -> wav bedoelt: ik gebruik winamp. Werkt prima en is nog gratis ook!

thx

voor jullie wijze raad …

om mp3 naar wav te converteren gebruik ik ook winamp, dus ik had eigenlijk geen behoefte aan een convertproggie. Ik ben een lui mens en wil mijne pc zoveel mogelijk werk laten doen. Dus … is er geen ander proggie dat mp3 rechtstreeks op een audio cd kan branden. Is dit trouwens tegenwoordig ook niet mogelijk met nero 5?

Bierspier … voorheen nooit problemen met writer gehad. Dit is pas begonnen na een format c met nieuwe installatie van alle proggies.

grtz

Ik gebruik altijd Easy CD cReator 4 Deluxe voor het maken van audiocd’s >>> geen probleem. Echter soms wil het geval, dat wanneer ik een mp3 selecteer hij door Easy CD CReator wordt aangegeven als een liedje dat maar 30 seconden duurt i.p.v. 4 minuten.
Dit is, omdat er rond de 30e seconde van de mp3 een 'foutje’zit. Easy CD CReator spoort dus het foutje op, bv. een tikje en neemt deze onderbreking als het einde van het liedje. Wanneer je de mp3 van te voren naar WAV maakt, zal dit probleem zich echter niet voordoen, omdat Easy CD CReator het mp’tje NIET tijdens het branden hoeft om te zetten naar WAV.

Conclusie : wanneer je een mp3’tje hebt met een 'foutje’moet je hem eerst naar WAV omzetten om hem te kunnen branden. Easy CD Creator scant slechts de mp3’tjes om ze vervolgens om te zetten en te branden naar cd.

Greetz,

Enigmastar

NERO kan al lang mp3 files direct als een aidio-compilatie branden.Slechts overschuiven en hij zet ze zelf om plus…hij controleerd ze op beschadiging wat ook erg handig is.Desondanks zou ik alle nummers via NERO zelf ff alluisteren of ze wel allemaal volledig goed zijn.
Suc6

He vipken. Gebruik audiocatalyst.

Weet niet waar je hem kan downlaoden mar kijk maar even bij www.downloads.com of zo.

<BLOCKQUOTE><font size=“1” face=“Verdana, Arial”>quote:</font><HR>Originally posted by Bierspier:
Sorry dat ik even afwijk RNG maar mag diennen i-drive ook gebruikt worden voor MP3’s op te posten (DJ Jean e.d.) of liever niet?<HR></BLOCKQUOTE>
PLeur er maar op hoor.
weet niet hoeveel space er nog vrij is…