Problems with ConverterXtoDVD 2.2.3.258 and MKV

Hi there…

Recently i was trying to convert some of my anime (mostly mkv/ogm) into dvd format. I though about using ConvertX but i got few errors and things that doesnt work so maybe You could help please

  1. i put MKV movie into program, hit convert and got…

2007-08-15 19:44:27 warning ENG:[h264 @ 66B0A000]AVC: nal size 841756716
2007-08-15 19:44:26 warning ENG:[h264 @ 66B0A000]no frame!
2007-08-15 19:44:25 warning ENG:[h264 @ 66B0A000]AVC: nal size 2027613587
2007-08-15 19:44:25 warning ENG:[h264 @ 66B0A000]no frame!
2007-08-15 19:44:24 warning ENG:[h264 @ 66B0A000]AVC: nal size 824979500
2007-08-15 19:44:23 warning ENG:[h264 @ 66B0A000]no frame!
2007-08-15 19:44:22 warning ENG:[h264 @ 66B0A000]AVC: nal size 2027613525
2007-08-15 19:44:21 warning Error while decoding stream #0.0
2007-08-15 19:44:20 warning Error while decoding stream #0.0
2007-08-15 19:44:19 warning Error while decoding stream #0.0
2007-08-15 19:44:18 warning Error while decoding stream #0.0
2007-08-15 19:44:17 warning ENG:[h264 @ 66B0A000]no frame!
2007-08-15 19:44:16 warning ENG:[h264 @ 66B0A000]AVC: nal size 2027613589
2007-08-15 19:44:15 warning ENG:[h264 @ 66B0A000]no frame!
2007-08-15 19:44:14 warning ENG:[h264 @ 66B0A000]AVC: nal size 808202284
2007-08-15 19:44:13 warning Error while decoding stream #0.0
2007-08-15 19:44:12 warning Error while decoding stream #0.0
2007-08-15 19:44:09 warning Error while decoding stream #0.0
2007-08-15 19:44:08 warning Error while decoding stream #0.0
2007-08-15 19:43:18 warning ENG:[mpeg4aac @ 66B0A000]faac: frame decoding failed: Channel coupling not yet implemented
2007-08-15 19:43:13 info Stream #2 - Audio sync at 17493,33 ms: 82,67 ms added
2007-08-15 19:43:12 info Stream #2 Sync. delay : 0,00 ms
2007-08-15 19:43:10 info Stream #1 Sync. delay : 0,00 ms
2007-08-15 19:43:10 info Stream #0 Sync. delay : 0,00 ms
2007-08-15 19:43:09 info Output Stream#2 - Audio: ac3, 48000 Hz, 5:1, 448 kb/s, no automatic gain control
2007-08-15 19:43:08 info Output Stream#1 - Audio: ac3, 48000 Hz, 5:1, 448 kb/s, no automatic gain control
2007-08-15 19:43:07 info Output Stream#0 - Video: mpeg2video, yuv420p, 720x576, q=1-31, 5177 kb/s
2007-08-15 19:43:06 info Video Stream #0 Pulldown : 24,000 -> 25,00 Fps
2007-08-15 19:43:05 info Image processing: Fast bilinear resampler (720480)->(720576)
2007-08-15 19:43:04 info Image processing: Deinterleave (720480)
2007-08-15 19:43:03 info Video source original frame rate: 24,39
2007-08-15 19:43:02 info Output resolution: FULL D1 [720
576]
2007-08-15 19:43:01 info PAL 25 FPS output format set automatically
2007-08-15 19:43:00 info Widescreen (16:9) set automatically
2007-08-15 19:43:00 info Video bitrate 0/5177/8104 Kbps (min/avg/max)
2007-08-15 19:43:00 info Converting “F:\anime\Patlabor Movies 1-3 (W_B & G_P)(W_B)Patlabor_The_Movie(x264)(FFC3D4B2).mkv”
2007-08-15 19:43:00 info ----------------Title #1----------------
2007-08-15 19:43:00 info Project size 4,3 Gb. (646 Mb. audio - 3,65 Gb. video)
2007-08-15 19:43:00 info Stream #2 - Audio: mpeg4aac, 48000 Hz, 5:1
2007-08-15 19:43:00 info Stream #1 - Audio: mpeg4aac, 48000 Hz, 5:1
2007-08-15 19:43:00 info Stream #0 - Video: h264, yuv420p, 720x480
2007-08-15 19:43:00 info 3 Stream(s) found - est. duration 01:39:03.040

And i got this kind of things with other movies i have in MKV

  1. i managed to convert one movie (mkv) … video quailty is great but… audio is weird i mean the channels are mixed. On my 5.1 system its playing like the left speaker is the center one and when u put forced stereo still dialogs are only spoken on the left channel.

Audio is mpeg4aac, 48000 hz, 5:1, offset 0 ms

Am i doing something wrong or jsut converter is still a bit bugy???

Hi,

2007-08-15 19:43:00 info Stream #2 - Audio: mpeg4aac, 48000 Hz, 5:1
2007-08-15 19:43:00 info Stream #1 - Audio: mpeg4aac, 48000 Hz, 5:1
2007-08-15 19:43:00 info Stream #0 - Video: h264, yuv420p, 720x480

There is open VSO bugs for these kinds of problems, so I think you are experiencing a bug:

http://bugs.vso-software.fr/view.php?id=1006

&

http://bugs.vso-software.fr/view.php?id=976