Problem with PSP Default Settings

The Update works great except when I try to set the default settings
of my choosing on the new firmware 3.30 which I changed to

frame size 480x272
audio bitrate 128
volume % 300

the rest is left unchanged, the file output in the PSP folder becomes a MP root folder with MPEG 4 file and THM file instead of a Video folder with MPEG file and JPEG file, this only happens when I restart the program and use the default settings that I set previously.

Ting, Please look into this
THANKS!! :slight_smile:

hi,

I have test this, but I have not find this problem. so I must sure your default profile is correct. please check the default file in this folder :
(your windows install drive):\Documents and Settings(your user name)\Application Data\DVDFab\profiles\

and check the psp.default.xml, please post to the forum or send to me.

Thanks.

My profiles are in C:\Program Files\DVDFab Platinum 3\Profiles. The only thing I have in Documents and Settings is the xml for the customized UI. I am still using 3.1.1.2 and this may have changed with 3.1.1.3:confused: .

/EDIT/ The customize UI xml is also in Program Files\DVDFab Platinum 3.

I’m seeing the same thing happening here too. Here’s the copy of my psp default profile:

  • <profile name=“psp.default” description=“The profile is used to create mp4(h264 + aac) file, which can be played in PSP with firmware >= 3.30. The file must be put in (PSP_Root)\VIDEO folder.” version=“200” device=“psp” tag=“default”>
  • <common>
  • <file format=“psp” onefile_size_mb=“246” number=“1”>
    <source />
    </file>
    <device />
  • <audio copy=“0” codec=“aac” channel=“2” bitdepth=“16”>
    <freq value=“48000” list=“24000,48000” />
    <bitrate value=“48000” list=“24000,48000,64000,128000” />
    <volume percent=“100” />
    </audio>
  • <video>
    <size list=“176x120,240x176,320x176,320x240,368x208,384x160,416x176,400x192,480x160,480x272,352x480,720x480” out_size=“480x272” />
    <outfps mode=“3” value=“29.97” list=“14.985,25,29.97” />
  • <encode codec=“h264” fourcc="" bitrate_kbps=“256” maxbitrate_kbps=“4000”>
    <mode value=“real_time” list=“real_time, high_quality” />
    </encode>
    </video>
    </common>
  • <acodec name=“faac”>
    <common profile=“1” quality=“100” />
    </acodec>
    <vcodec name=“h264” />
    </profile>

Ting,

Thanks for looking into this, hopefully with my and shinebone70 profiles you will be able to figure it out

<profile name=“psp.h264.firmware3.30+” version=“200” device=“psp” tag=“dvdfab” description=“The profile is used to create mp4(h264 + aac) file, which can be played in PSP with firmware >= 3.30. The file must be put in (PSP_Root)\VIDEO folder.” >
<common>
<file format=“psp” mode=“0” onefile_size_mb=“512” number=“1” />
<device>
<psp firmware=“3.30” />
</device>
<audio codec=“aac” channel=“2” >
<freq value=“48000” list=“24000,48000” />
<bitrate value=“48000” list=“24000,48000,64000,128000” />
<volume percent=“150” />
</audio>
<video>
<size list=“176x120,240x176,320x176,320x240,368x208,384x160,416x176,400x192,480x160,480x272,352x480,720x480” />
<outfps mode=“3” value=“29.97” list=“14.985,25,29.97” />
<encode codec=“h264” bitrate_kbps=“768” maxbitrate_kbps=“4000” >
<mode value=“real_time” list=“real_time, high_quality” />
</encode>
<preview postfix=“jpg” />
</video>
</common>
<acodec name=“faac”>
<common profile=“1” quality=“100” />
</acodec>
<vcodec name=“h264”>
<generic profile=“1” level=“21” />
</vcodec>
</profile>

Thanks Again,