Problem with nero

vbimport

#1

hi,
i was creating a vcd disc with nero and it stops with this error log
o
1404-1000-0564-0564-7701

Windows NT 5.0
WinAspi: File 'Wnaspi32.dll': Ver=4.60 (1021), size=45056 bytes, created 9/10/1999 18:06:00
Nero Version: 4.0.7.5
Recorder: <YAMAHA CRW4416E> Version: 1.0f - HA 1 TA 1 - 4.0.7.5
Adapter driver: <ATAPI> HA 1
CD-ROM: <TEAC CD-540E> Version: 1.0A - HA 0 TA 1
Adapter driver: <ATAPI> HA 0
CmdQueuing : 1
CmdNotification: 2
WriteBufferSize: 20971520 (0) Byte
ShowDrvBufStat : 0
EraseSpeed : 0
RW-Sync : 0->0
Low/up drv buf : 70/90%
BUFE : 0
Drive buffer : 2048kB
Physical memory : 127MB (130592kB)
Free physical memory: 35MB (35896kB)
Memory in use : 72 %
Uncached PFiles: 0x1D
Wizard: Off

Video-CD
22.5.2000

16:56:11 #1 ISO9660GEN -11 File Geniso.cpp, Line 3245
First writeable address = 0 (0x00000000)

16:56:11 #2 ISO9660GEN -12 File Geniso.cpp, Line 3251
Data Mode: 3, Write Mode: TAO

16:56:11 #3 ISO9660GEN -11 File Geniso.cpp, Line 3245
First writeable address = 0 (0x00000000)

16:56:11 #4 ISO9660GEN -12 File Geniso.cpp, Line 3251
Data Mode: 3, Write Mode: TAO

16:56:11 #5 Phase 28 File dlgbrnst.cpp, Line 897
Start of speed measurement

16:56:59 #6 Phase 29 File dlgbrnst.cpp, Line 897
Speed measurement done: 32x (4800 KB/s)

16:56:59 #7 Phase 36 File dlgbrnst.cpp, Line 897
Start of burnprocess at 4x (600 KB/s)

17:17:09 #8 SCSI -1119 File Cdrdrv.cpp, Line 980
SCSI Exec, HA 1, TA 1, LUN 0
Status: 0x04 (0x01, SCSI_ERR)
HA-Status 0x00 (0x00, OK)
TA-Status 0x02 (0x01, SCSI_TASTATUS_CHKCOND)
Sense Key: 0x04 (KEY_HARDWARE_ERROR)
Sense Code: 0x09
Sense Qual: 0x00
CDB Data: 0x35 0x00 0x00 0x00 0x00 0x00 0x00 0x00 0x00 0x00 0x00 0x00

17:17:09 #9 mmc 2304 File Transfer.cpp, Line 1495
Track following error

17:17:09 #10 TRANSFER -29 File Transfer.cpp, Line 1335
>>> 142:33.10 <<<

17:17:19 #11 Phase 38 File dlgbrnst.cpp, Line 897
Burnprocess failed at 4x (600 KB/s)

Existing drivers:
File 'Drivers\NEROCDNT.SYS': Ver=3, 0, 0, 4, size=13344 bytes, created 5/22/2000 13:21:20
File 'Drivers\CDR4VSD.SYS': Ver=2.5 (075), size=60560 bytes, created 6/2/1999 09:50:00
File 'Drivers\ASPI32.SYS': Ver=4.60 (1021), size=25244 bytes, created 9/10/1999 18:06:00

anyone can help me whats wrong with it?
and how to overcome this problem?


#2

I can’t burn ANYTHING with 5.0.0.3 on my setup. P3 550e@781Mhz, Windows 2000 Professional…final…legit bought straight from Microsoft, Yamaha CRW-4416E Burner. I get a “logical block out of range” error when I try and burn with it. Deleted the Nero installed wnaspi32.dll, made sure there was no nerocdnt.sys loading, same crap. No burn…writes the lead-in, then crashes with “logical block out of range” error. Also, Nero was run in DEMO mode…so there is NO reason to believe that it was a non working crack. You may want to delete the nerocdnt.sys, as this is for the nero multi-mounter under NT…but it does NOT work under 2000. Must be a remnant from an older Nero install, as the newer versions don’t install this driver under 2000. Also, try getting rid of that Acraptec EZ Shit creator driver (CDR4VSD.SYS). Adaptec EZ CD is the AOL of CD-R software anyways. Until a new release…I’m back on 4.0.9.1 and burning great :slight_smile:

Your Faithful Bitch,

G.S.E.