Problem with cdclone after writting

Hi guys

i am new in these things . i have a cd which is included some software i borrowed from my friend , i am trying copy this cd with cdclone everything is go fine and it says finish writing but when i try the the cd i did copy it shows zero byte when i ask for properties it makes me very tired , i try many diffirent way with cdclone but it didn’t work , any idea what is the problem my cd writer is like this:

Device Capabilities:
Note: This information is provided by the unit, it might be inaccurate. CloneCD does not use this information!
Manufacturer: IDE-CD
Product: R/RW 12x8x32
Revision: 3.0
Can read CD-R Discs: Yes
Can read CD-RW Discs: Yes
Can read DVD Discs: No
Can read MultiSession Discs: Yes
Can read Digital Audio Discs: Yes
Digital Audio Data is accurate: Yes
Can write CD-R Discs: Yes
Can write CD-RW Discs: Yes
Compatible with CloneCD RAW-DAO: Yes
Compatible with CloneCD RAW-DAO Write Simulation: Yes
Supports writing of CD+G RAW-DAO: No
Compatible with CloneCD RAW-SAO: No
Supports Buffer Underrun Protection: Yes

my dvd reader is like this:
Device Capabilities:
Note: This information is provided by the unit, it might be inaccurate. CloneCD does not use this information!
Manufacturer: _NEC
Product: DV-5700A
Revision: 3.07
Can read CD-R Discs: Yes
Can read CD-RW Discs: Yes
Can read DVD Discs: Yes
Can read MultiSession Discs: Yes
Can read Digital Audio Discs: Yes
Digital Audio Data is accurate: Yes

and i use the latest cdclone , what i am doing wrong?

ofcourse the cd is protected i guess i tried with nero and acohol didn’t work .

thx

Hi hronn,

I think you want to make a backup for your friend ;),if not I think it’s against the forum rules. First what kind of software you want to backup? Try to find out the copy protection used on this title look here. After this take a look here :slight_smile: