Problem with 28 days later

vbimport

#1

i am trying to back up my copy of 28 days later and dvdfab starts fine then i get the errror that the program has stopped responding. i downloaded the newest version, that came out last week, same problem. any ideas, i am thinking i maybe having a machine problem.
thanks
gizmo


#2

[QUOTE=fengtao;2090826]Hi tv13rfc,

Please try DVDFab 5.0.5.5 Beta to see the result:

http://club.cdfreaks.com/f116/dvdfab...ta-out-248264/

It should work with PathPlayer enabled now.

Thanks!

Best Regards,
Fengtao[/QUOTE]
please try 5055 beta


#3

i downloaded the newest version this morning but not sure if it was the beta version
gizmo


#4

Hi Giz,

I backed up main movie a few months back. No problems. I can’t remember if I needed path player turned on. I also did 28 weeks later.:clap:


#5

after a couple of more tries, yes sometimes i am not the brightest bulb in the box, i tried a different movie with no problem, thinking now it may be a disk problem. i cleaned it thoroughly but it did not help.
thanks
gizmo


#6

You can ONLY download the beta versions from this forum at the top of the forum page not the fab home site so if you didn’t do it from the forum page then you didn’t get the latest version


#7

[QUOTE=rogman49;2091272]Hi Giz,

I backed up main movie a few months back. No problems. I can’t remember if I needed path player turned on. I also did 28 weeks later.:clap:[/QUOTE]

please adjust pathplayer settings
http://www.dvdfab.com/docs/index.php/Main/SettingsPathPlayer