Probleem met uploaden

vbimport

#1

Ben nu iets voor school bezig maar ik kan het niet meer uploaden naar mijn webruimte omdat het al even geleden is dat ik het nog gedaan heb.

De provider waar ik bij ben is telenet in belgië

Ik gebruik WS_FTP en ik type bij mijn hostname

users.pandora.be/clandestien (clandestien is de sitenaam)

mijn userID:*************

en mijn paswoord:***********

weet iemand wat ik verkeerd doe ?


#2

Is je account verlopen ???

Upload je vanaf school?? Soms vinden systeembeheerders het
leuk om leerlingen te pesten en blokkeren ze van alles.


#3

6.10. Uw Eindapparatuur is niet rechtstreeks bereikbaar vanuit Internet. Indien u zelf informatie op Internet wil beschikbaar stellen, kan Telenet u ruimte en een adres voor een website toewijzen op haar centrale apparatuur zoals desgevallend overeengekomen aan de voorwaarden zoals vermeld op het Aanvraag- of Bevestigingformulier of de website http://voorwaarden.telenet.be/. Het verkeer van en naar uw website-adres is beperkt en afhankelijk van de door u gekozen Internetdienst. Dit kan u raadplegen op http://voorwaarden.telenet.be/. Bij overschrijding van de bepaalde hoeveelheid webverkeer kan Telenet de toegang tot uw website tijdelijk blokkeren en u vragen aangepaste maatregelen te nemen ten einde uw webverkeer binnen de bepaalde grenzen te houden.

Zou dit de reden kunnen zijn ???:Z


#4

der staat maar iets van een 2MB op en je krijgt er 50 MB van telenet of zo dus daar ligt het niet aan .Het uploaden gebeurt thuis.

BTW , heb nog iets geupload naar een andere site en daar ging het wel dus er moet iets verkeerd zijn op de manier waarmee ik de info ingeef.

Ik weet dat de hostname iets van users.pandora was maar de rest wist ik niet meer.De ruimte is nog altijd bereikbaar via http://users.pandora.be/clandestien dus ik kan er nog altijd aan maar niet uploaden.

Heeft er hier iemand telenet die mij kan uitleggen wat ik verkeerd doe?


#5

Ik heb het uitgezocht je gegevens zijn verkeerd
hier is een link hoe het moet :stuck_out_tongue:
Pandora FTP


#6

Bedankt dat je het zo ver wou opzoeken.
Het werkt nog altijd niet maar ik zal er wel iets op vinden.

Thanks :wink: