Possible GUI Bug in DVD Fab Platinum 5.0.2.0

vbimport

#1

Button captions / labels change on mouse hover at Common Settings pages. Please see the attachments to see what I mean.

I am using Windows Vista Ultimate SP1.

Default Language for Non-Unicode Programs and Current Format under Regional and Language options are set to Turkish (Turkey).

Please Advice.


#2

Try resetting to default then restarting DVDFab. Then make your changes to your setting.


#3

[quote=conquistadore;2058782]Button captions / labels change on mouse hover at Common Settings pages. Please see the attachments to see what I mean.

I am using Windows Vista Ultimate SP1.

Default Language for Non-Unicode Programs and Current Format under Regional and Language options are set to Turkish (Turkey).

Please Advice.[/quote]

The GUI in my system is okay…

I am using Win XP SP2 (Sea Monster Version).

BTW, the DVDFAB 5 rocks…has been using it without any problems.

Cheers


#4

[QUOTE=conquistadore;2058782]Button captions / labels change on mouse hover at Common Settings pages. Please see the attachments to see what I mean.

I am using Windows Vista Ultimate SP1.

Default Language for Non-Unicode Programs and Current Format under Regional and Language options are set to Turkish (Turkey).

Please Advice.[/QUOTE]

I read you saying that buttons change when mouse hover, do you mean they turn blue? otherwise I do not see your problem, my gui works fine I use vista ultimate 32bit (no sp1). Please explain what is your gui problem ???