Philips expanium 203: mp3 cd playback

Ik heb van de goede, oude, heilige,… man :slight_smile: een mp3 speler gekregen, met name: de philips expanium 203

Je brandt mp3’s op een cdtje en stopt die in de speler en hij speelt ze vlekkeloos af. Alleen één probleempje: in de handleiding staat vermeld dat hij ook cd-rw’s afspeelt. Onderaan dat blad stond dan in piepkleine letters dat de speler geen cd-rw’s ondersteunt die met -let op- direct cd, packet writing, package writing of UDF samengesteld zijn :mad:
Bestaan er geen andere programma’s die speciaal gespecialiseerd zijn in cd-rw’s samenstellen uitgezonder clone cd of cdrwin want deze twee weigeren iets te branden op zo’n schijfje.
Alvast bedankt :wink:

met cdrwin zo het moeten kunnen want ik heb der weleens cd-rw mee gebrand. Verders is het in feite denk ik mogelijk met zo’n beetje ieder brand pakket wat je wilt gebruiken maar hetgeen wat ze meer willen zeggen lijkt der meer op dat je bij het branden van die cds niet die soort methodes moet toepassen en dus gewoon de cd in 1 keer branden.

Wat denk ik het makkelijkst is om gewoon eerst van je mp3s netjes een iso te maken(in bijvoorbeeld winiso of iets dergelijks) en zogauw je je iso af hebt dat je hem dan even brandt. Dit kost misschien wel iets meer HD ruimte dan die andere methode(die trouwens toch al afgeraden wordt) maar werkt naar mijn menig het prettigst.

Je kunt een CD-RW gewoon als een CD-R beschrijven en dan meot het wel werken.

Het werkt alleen niet als je de schijf formatteert en er bestanden naartoe sleept zoals je bij een diskette etc doet.

Als je een CD-RW gewoon ipv een CD-R gebruikt wanneer je met Nero MP3 bestanden brand dan werkt het gewoon…als het goed is