Patch voor Colin McRae van Twilight 57 2CD

Ok, goed en slecht nieuws. Het goede nieuws is dat het me (denk ik, bij mij werkt het tenminste wel maar dat zeggen ze allemaal) gelukt is om een patch te maken voor Colin McRae Twilight 57 2CD versie.
Het slechte nieuws is dat het een bestand van ruim 28 Mb is.
Ik heb geen tijd om een proggie in elkaar te zetten wat het
allemaal automatisch doet maar m.b.v. een hex-editor (bijv. WinHex), een simpele DOS-copy opdracht en wat goede wil is het allemaal te doen. Als er een vrijwilliger opstaat voor zo’n proggie hou ik me aanbevolen uiteraard.
Ik ben nog bezig om webspace te regelen op geocities om de boel neer te zetten. Dus kijk zelf even of het er al staat of niet. Succes!

Admin, dit zijn geen advertenties ofzo…
Url’s:
http://www.geocities.com/colin2a/index.htm
http://www.geocities.com/colin2b/index.htm

Onder aan de pagina’s staan daar de links naar de zip bestanden van 1,44 Mb (10 op colin2a en 11 op colin2b) waarin o.a. een B.nfo zit waar alles uitgelegd wordt. Wees er snel bij, ik weet niet hoelang geocities de bestanden laat staan!!!
Succes!
P.S. Dit is een poging om mensen te helpen, ik kan helaas niks garanderen. Ik ben geen profi-hacker. Ik heb het bij mezelf twee keer getest en beide keren werkte het. Evt. vragen kan ik pas vanaf maandagavond beantwoorden. Brand me dus niet gelijk af als je het niet direct voor elkaar krijgt.

Stom, titel moest natuurlijk zijn Colin McRae Twilight 56 2CD. Sorry.