Nvidea drivers 23.12

heeft er al iemand deze nieuwe drivers getest?:slight_smile:

nee

ja, ik heb er niets dan miserie mee gehad met mijn asus geforce3 Ti500 deluxe.

gelukkig bestaat er zoiets als rollback in XP

23.12? Hmm… waar zie jij die dan? Heb met de 23.11 wel veel probs; blue screens enzo! (onder XP)
Gebruik nu weer 22.80, die me geen probs opleveren.

http://www.nedforce.org

Heb ff die URL aangepast want vind dat beetje irri als ie als link verschijnt. Zie daar zowieso het nut niet van in eigenlijk. :smiley:

Ik vraag mij af wat het voor zin heeft van versie 23.11 naar 23.12 over te stappen? 23.11 doet het hier gewoon goed :slight_smile:

Ik heb wel veel problemen met de nvideadrivers 23.11 en de viachipset v.h. mobo reboot vanzelf op de meest ongeschikte momenten.


krcgenk ieder jaar een prijs.

Originally posted by jahweh1950
[B]Ik heb wel veel problemen met de nvideadrivers 23.11 en de viachipset v.h. mobo reboot vanzelf op de meest ongeschikte momenten.


krcgenk ieder jaar een prijs. [/B]

Ik heb ook problemen met die 23.11 hoor. Op me Asus A7V133 met GF2Pro. Blue screen op onregelmatige tijden. Soms paar dagen ok, soms al na een half uur. Gebruik nu 22.80 die geen probs levert. Zal die 23.12 is proberen. (kon em alleen nie zo snel vinden op die gegeven link… still searching…)

kijk eens op http://www.profesionalweb.com/muieri/
:slight_smile:

in 23.12 zitten bugs, is daarom offline gehaald. :slight_smile:

Originally posted by SoulShower
in 23.12 zitten bugs, is daarom offline gehaald. :slight_smile:

Das even fraai, heb em er net op gezet! :frowning: Nou, we zullen zien. (enig ID wat de bugs ongeveer waren?)

nvidia heeft 23.12 een paar weken geleden voor het eerst op de server gezet en daarin zaten een aantal bugs (ernstig genoeg om het van de server te halen) in die tussentijd heb ik geen nieuwe releases gezien (dan word het al snel 23.12a ofzo :confused: ) want ik ben ook zelf altijd op zoek naar de nieuwste drivers… wat de bugs zijn weet ik dus niet… ik heb het ergens gelezen en eigenlijk verder niet bij nagedacht en de drivers weer verwijderd, je kunt dus maar beter bij je oude (vertrouwde) drivers “blijven” tenzij (in mijn geval) de optie video in eens wordt geactiveerd! :slight_smile:

Nieuwe Detonators!

Krijg die nvidea 27.10 niet binnen.
Ik heb de 27.00 nu draaien en tot nu toe geen problemen maar als die 27.10 er al is scheelt er wel iets.
thx

Ik heb in WinXP met 21.83 en 23.11 weinig problemen gehad, slechts 4x een BSOD (nv4_disp.dll) in een paar maanden tijd.

Sinds een week zit ik weer op Win2k (omdat Windows XP wel erg troeperig is) en met detonator 23.12 is er nu totaal geen probleem!

ah mooi, meteen downloaden dacht ik, maar url werkt momenteel niet dus hier een alternatief : http://members.home.nl/ckol/win-xp-2k-2710.rar

Originally posted by SoulShower
ah mooi, meteen downloaden dacht ik, maar url werkt momenteel niet dus hier een alternatief : http://members.home.nl/ckol/win-xp-2k-2710.rar

Ah thx! Had er ook al problemen mee!

np :slight_smile: leuke optie die er nu tussen zit is nView desktop, hoopte dus dat dit een leukigheidje zou zijn om me desktop icoontjes netjes weer op hun plaats te laten brengen, maar niets van dit alles, je kunt nu meerdere desktops naast elkaar snel laden, wat een lol. Mis nog steeds de optie video-in met deze drivers.

Dan was Matrox hierin toch wel heel wat beter…

Mmmm als ik die driver installeer boot het systeem niet meer op dus maar weer snel terug naar 23.10

neem de nieuwe drivers en weg is het probleem
27.10 drivers