NOT READY, Long write in progress...Please help

vbimport

#1

Hi,

Trying to burn a 3gb Blindwrite image, and its failing. see log for details
I have updated the firmware of my burner, restart the computer with basically no programs running. And still dud burn. It burns a little bit of data, i assume its the lead in/out or something, but the cd is a coaster afterwards. I have also tried burn at the “slow” settings and i have used the tweaker to try it at 2x as well.
I have been able to burn DVD’s and CD’s in Nero before and after this BW issue with no problems at all.
This is the first time i have used blindwrite 5.2.10. So it was freshly installed.

Any suggestions.
Thanks for your time.

LOG
22/03/2005 11:02:19 PM info ******************** Report session closed *********************
22/03/2005 10:59:58 PM info Writing completed in 08:13
22/03/2005 10:59:57 PM info Finalize started
22/03/2005 10:59:57 PM error (MMCWriteSector) write Failed after Timeout at sector 2256 after 36001 retries : Code 02 04 08 [NOT READY, Long write in progress]
22/03/2005 10:53:56 PM info Lead-in burning time (mS) 130116.478
22/03/2005 10:51:46 PM info Write started
22/03/2005 10:51:46 PM info Buffer Under-run protection is enabled
22/03/2005 10:51:46 PM info Media topology will be embedded in Autoplay
22/03/2005 10:51:46 PM info Backup tagged for Autoplay
22/03/2005 10:51:46 PM info Writing speed requested x2.0, effective x2.0
22/03/2005 10:51:45 PM info Media ID : TTG02
22/03/2005 10:51:45 PM info Writing DVD-ROM Disc [SNOWBLIND] - Image Size 3.06 Gb.
22/03/2005 10:51:45 PM info Writing device : 1:2:0 - SONY DVD RW DRU-510A 1.1a [J] (Ide)
22/03/2005 10:50:52 PM info BWT 5 file contains topology data: Quality 100%
22/03/2005 10:50:46 PM info Launched with external parameters
22/03/2005 10:50:46 PM info Using Patin-Couffin driver Version 1.27, Internal revision 27 - Async. Access mode
22/03/2005 10:50:46 PM info Autoplay driver active. Version 6
22/03/2005 10:50:46 PM info ParamStr 2 = “C:\WINNT\bw5.ini”
22/03/2005 10:50:46 PM info ParamStr 1 = “/ini”
22/03/2005 10:50:46 PM info ParamStr 0 = “C:\Program Files\VSO\BlindWrite5\bw.exe”
22/03/2005 10:50:46 PM info User default language : 3081 (0x0C09h) - English (Australian)
22/03/2005 10:50:46 PM info System default language : 1033 (0x0409h) - English (United States)
22/03/2005 10:50:46 PM info Version 5.2.10.142
22/03/2005 10:50:46 PM info ExeName : “C:\Program Files\VSO\BlindWrite5\bw.exe”
22/03/2005 10:50:46 PM info OS : Microsoft Windows 2000 Professional Service Pack 4 (Build 2195)


#2

Hello,
this SONY DRU500-510 problem has been introduced when we have fixed support for SONY DRU 700 series…

It’s a well known problem and happening all the time :sad: . It’s been fixed in Copytodvd, it’ll be fixed in the next release of blindwrite.

I’m sorry for the inconvenience.