Nokia 3310 sms probleem

Heeft iemand ook “de verdwijnende telefoonlijst na een internetsms”-bug op zijn 3310??

Heb ik meerdere malen gelezen dat er meer mensen problemen hebben met hetzelfde waar jij nu mee kampt. Maar ik geloof dat er nog geen oplossing voor is. Misschien een nieuwe firmware update!!

Zo heb ik met mijn nokia 6210 dat hij geen Flash SMS kan ontvangen. En die dametjes van de Nokia Club Careline die weten helemaal niet eens wat Flash SMS is. Dus daar schiet je ook niks mee op!!

Ik kreeg gewoon een nieuwe :o)))
Dus massaal binnenbrengen die brol!!!

IK heb ook de zelfde probleem…

Maar anders dan dat, slaat mijn gsm ook nog vast!!!

Software geupdated maar zonder resultaat!!!

Weet iemand nog raad?

SK

Niet alleen zij weten niet wat flash-sms is maar veel erger ik ook niet en ik heb ook een 6210 kan je misschien ff uitleggen wat je bedoelt met flashsms

Flashsms is het soort sms’jes die kunnen pinken. Om het beter uit te leggen. Enige tijd geleden (zo rond nieuwjaar) ging er een sms rond met daarin een kerstboompje waarvan de lampjes flikkerden awel, dat is Flashsms.
Hoe je het juist kan doen, daar ben ik niet van op de hoogte maar ik weet wel dat sommige Nokia 3310 daar last mee hebben (de mijne persoonlijk niet). :slight_smile:

Weet iemand hoe je een eigen Flash SMS maakt?
Heb er zelf geen problemen mee gehad.

Dat had ik in feite ook willen vragen want ik zou da ook wel gaarne eens willen maken maar heb geen flauw idee hoe dat zou moeten.

Met logomanager kun je je eigen Flash SMS versturen naar andere telefoons. Alleen je heb wel een data-kabel nodig tussen je pc en je telefoon. Of je doet het via de Infra rood Poort dat is ook een mogelijkheid als je die heb.

Logomanger kun je vinden op onderstaande link. Nou veel succes ermee!!

http://www.logomanager.co.uk/

ps: de Crack is wel ergens te vinden Altavista of zo!!!

Ik heb gehoord dat er in een serie van de 3310 een software fout zat en je gewoon je mob terug kon brengen en dat je een een nieuwe meekrijgt:)

Groetjes

Edje_007:)

Vriend van mij kon als hij een sms wilde sturen nie meer in z’n telefoonboek komen en moest hij dus het nr uit z’n hoofd leren omdat ie em dan zelf moest intoetsen!
Lekker kut! :wink:

Originally posted by Fer2000
[B]Met logomanager kun je je eigen Flash SMS versturen naar andere telefoons. Alleen je heb wel een data-kabel nodig tussen je pc en je telefoon. Of je doet het via de Infra rood Poort dat is ook een mogelijkheid als je die heb.

Logomanger kun je vinden op onderstaande link. Nou veel succes ermee!!

http://www.logomanager.co.uk/

ps: de Crack is wel ergens te vinden Altavista of zo!!! [/B]

Ja! en dan versturen met SMARTSMS :slight_smile: --> http://www.dalnet.se/~uffe