Nieuwe Layout

Wat vinden jullie van de nieuwe layout? Ik zelf vond de vorige stukken beter (en strakker)maar dat kan persoonlijke smaak zijn. En waarom geen RSS support??

Er wordt nog hard gewerkt om een aantal features weer online te krijgen.

Er is op dit moment een enorme server load, de mainpage was niet getest op het gebruik van zoveel mensen (dat was ook niet mogelijk). Om de serverload enigszins te beperken zijn enkele features tijdelijk uitgeschakeld tot de snelheid weer op peil is (finetunen van de code).

De nieuwe layout is even wennen, maar ik vind het wel mooier. Daarnaast zijn er vele nieuwe mogelijkheden die de komende tijd worden uitgerold (heb al wat sneak previews gehad).

Maar als er mensen zijn met suggesties, laat maar komen… Goeie ideeën zullen we natuurlijk proberen mee te nemen!

We hebben wel RSS hoor RDJ! Meer dan ooit zelfs: http://www.cdfreaks.com/rss

Op dit moment werken we hard aan het in iedergeval normaal laten functioneren van de site. Verder is de layout zoals je die nu ziet de basis voor een heleboel extra dingen die we van plan zijn.

Verder nog een tip: http://www.cdfreaks.com/giveaway. Als je je nu inschrijft heb je een grote kans om een prijs te winnen!

Netjes ik dacht CDf geen RSS had omdat ik met firefox de site bezoekt en er geen RSS logo verscheen (Mischien is dit aan tepassen??) zoals bij andere sites.

Ik heb nog al een historie mbt de layout/design van cdfreaks dus ik was dan ook vol verwachting over de nieuwe layout…

“What happened!” Dat was ongeveer mijn eerste reactie. Ik mis de eenvoud van de vorige layout (design/en vooral kleuren). Ik zal waarschijnlijk ‘the big picture’ missen om een oordeel te geven maar op basis van wat ik nu zie…dat kan beter jongens! :wink:

Anyway veel succes met de site en af en toe kom ik toch even kijken hoe het gaat met de site.