Newszilla

Weet iemand hoe je lid kunt woorden van de newsserver newszilla.xs4all.nl? Ik heb al gekeken op de site van xs4all maar daar staat verder niks. :confused:

“Newszilla is een experimentele newsserver met 3,5 terabyte schijfruimte en meer dan 35.000 nieuwsgroepen. Alleen klanten van XS4ALL kunnen deze newsserver benaderen.”

"XS4ALL heeft naast news.xs4all.nl ook een tweede nieuwsserver newszilla.xs4all.nl. Newszilla is met 3.5 terabyte schijfruimte een van de grootste nieuwsservers in de wereld.

Op een nieuwsserver zijn nieuwsgroepen te vinden. Dit zijn online discussiegroepen op internet, waar iedereen aan deel kan nemen. Er zijn tienduizenden verschillende groepen, elk gewijd aan een specifiek onderwerp. Een discussie kan bijvoorbeeld gaan over muziek, techniek, beroemde mensen, medische onderwerpen, films, internet of huisdieren. XS4ALL biedt zelf ook een paar nieuwsgroepen aan. In xs4all.announce verschijnen alle officiële storingsmededelingen, in xs4all.adsl wordt gediscussieerd over ADSL bij XS4ALL en in xs4all.general kan iedereen openlijk discussieren over alles wat met XS4ALL te maken heeft.

De extra grote opslagcapaciteit is belangrijk om berichten en bestanden langer voor u toegankelijk te maken. Normaal gesproken worden de bestanden in nieuwsgroepen voor bijvoorbeeld muziek of film binnen een paar uur of zelfs binnen een paar minuten vervangen door andere nieuwe bestanden. Dankzij de nieuwe opslagcapaciteit kunnen meer bestanden langer op de server blijven staan. Voor de gewone tekstgroepen geldt dat berichten nu maanden- of zelfs jarenlang op de server kunnen blijven staan.

Als u al nieuwsgroepen volgt via XS4ALL, kunt u nu omschakelen naar de nieuwe server, newszilla.xs4all.nl Voer de nieuwe naam in in de instellingen van uw nieuwsreader. De oude nieuwsserver blijft toegankelijk onder de bestaande naam news.xs4all.nl. Omdat Newszilla nog wordt geoptimaliseerd, geeft de helpdesk nog geen support op het gebruik van deze server."