Netwerk burning vraagje !?

Ik zit hier met de volgende windows2000 netwerkvraag:
Bestaat er een programma dat toelaat een CDRW-drive (in mijn geval de Plextor 1210) in een netwerk te sharen en zodoende deze vanop een andere PC aan te spreken om er rechtstreeks over het netwerk op te branden? (Ik dacht dat HP een CDRW heeft die over een netwerk geshared kan worden)?
Thanx 4 helping me… :slight_smile:

volgens mij moet je dan direct cd hebben van adaptec.
nero heeft ook een prog, maar weet de naame effe niet meer. moet je je cdrw delen zoals je dat ook bij een harddisk doet.

daarna doe je een cdrw erin ( anders zonde van je cdr )

start je direct cd. en dan slepen naar die drive.

weet niet of het werkt maar lijkt me wel.

succes en laat even weten of dit werkt…

de bedoeling is eigenlijk om van op het netwerk de CDRW-drive rechtstraaks aan te spreken en zo dus een cdtje te branden op een gewone CDRW.

Direct Cd ken ik, maar dat is enkel een tussenoplossing.
In principe kan men een CDROM-drive mappen en sharen over een netwerk, maar dit zou niet zomaar lukken met een CDRW-drive.

Van op de client waar de CDRW geïnstaleerd is, kan je een geshared bastand op het netwerk oproepen en onmiddellijk op een cd branden, maar gaat dit ook omgekeerd? Je hebt dus een bestand op je client en wilt het branden op een cdrw drive die op een andere client, of op de server staat???

indien niemand hierop kan antwoorden, misschien kan je mij doorverwijzen naar een forum dat meer gespecialiseerd is in netwrkzaken?

Gewoon proberen zou ik denken. Kan je hooguit een ceedeeke kosten. Weet het eens te zeggen, dan weten wij het ook.