Nero v5.5.3.5 levert een blauw scherm op ?!

Iemand met hetzelfde probleem? Na een herstart krijg ik een BSOD (Blue Screen Of Death) :frowning: Ik heb Nero 5.5.3.5 verwijderd en het probleem is weer weg…

Systeem: Windows ME
Software die opstart (misschien conflict??):

ICQ, DNETC Client, ZoneAlarm, InCD…

Iemand??

Wat is de preciese foutmelding?
Fatale uitzondering OE of OD op 0028:

Ik wil alles weten

Geen idee want ik heb die Nero er al weer snel afgegooid… Uit die foutmelding werd ik niet wijzer maar ik zal nog een keer proberen… Moment

Let op: Deze Nero versie 5.5.3.5 leverde mij een fatale Windows uitzondering (het bekende blauwe scherm) op wanneer ik gebruik maakte van de update-optie! Na verwijdering van Nero en te kiezen voor ‘Full Install’ was het probleem verholpen !!

Dus verwijderen uwe NERO en de FULL Install doen !!!

Ik zelf heb het gedaan en werkt Prima !!!

Downloaden van www.ahead.de

En ik heb het geprobeerd: Na alle Nero bestanden te verwijderen, een herstart en een nieuwe installatie is het probleem opgelost… Alleen deze keer heb ik dus gekozen voor een Full Install ipv de Upgrade optie. Raar maar het werkt nu wel prima. Ik heb een CD gebrand als test zonder problemen.

Ach ja PC’s blijven rare machines af en toe :slight_smile:

Grtz

Ik hou nie zo van die upgrades, doe altijd gewoon full installen en heb misschien daarom wel met Nero nog nooit probs gehad! :wink:

Kun je gewoon de keygenerator van 5.5.3.0 gebruiken voor de nieuwe versie, Nero 5.5.3.5?

Originally posted by MasterF
Kun je gewoon de keygenerator van 5.5.3.0 gebruiken voor de nieuwe versie, Nero 5.5.3.5?
Ja :slight_smile:

Vandaag crashte Nero trouwens weer helaas… Ik was aan het werk op mijn PC toen ineens Nandub crashte. Na een herstart kreeg ik dit blauwe Windows scherm:

Uitzondering 06 is opgetreden op 0028:0000000B in VxD —.
Deze is aangeroepen vanaf 0028:C1823AA0 in VxD scsihlp(03) + 00000510
En na wederom Nero 5.5.3.5 verwijderd te hebben werkte alles weer. Aan de foutmelding te zien heeft het iets te maken met een SCSI bestand maar zelf heb ik een IDE systeem… Ik ben nu terug gegaan naar Nero 5.5.2.4 en deze werkt zonder problemen. Iemand met hetzelfde probleem?

Misschien een waarschuwing voor andere mensen? Als jij dit probleem ook hebt verwijder Nero dan via de Windows ‘Veilige Modus’. Hier kom je door op F8 (of F5) te drukken bij het opstarten van de PC. Verwijder daarna Nero via Software in het Configuratiescherm gedeelte.

Grtz :frowning:

eigenlijk moet je altijd in veilige modus programma’s uninstallen,
dat scsihlp probleem komt me nog bekend voor,
was toen met een hp cdwriter en windows 98
ik geloof dat je scsihlp.vxd moet renamen naar .old en .dll’s ook
als je geen scsi randapparatuur gebruikt.