Need help with Vista

I have just installed vista and my registration code will not work so what do I need to do

The only thing you can do, is contact MS support and they will issue a new key if required.

Im sorry my code for dvdfab wont work

Your activation issue can be caused by a few things

  1. The vendor sold you a copy that has already been activated (doubtful)
  2. The time and date on your system is wrong which will hose up activation and live updates–big time!
  3. The code is being entered incoredtly like an “o” instead of an 0 but this is rare.
    I’d start with the easiest, check your bios dates and rerun activation.

Hey Big G give this a try:
To add a program to the DEP Exception List
1.) Open "Control Panel"
2.) Click on "System and Maintenance"
3.) Click on "System"
4.) On the left side click on "Advanced System Settings"
you will be asked for permission to continue, click continue
5.) Click on the Advanced tab and then on “Settings” in the Performance area
6.) Click on the DEP (Data Execution Prevention) tab
7.) Put a tick in the little circle next to “Turn on DEP for all programs and services
except those I select” and click on the “ADD” button and
browse for and click on the .exe file for DVDFab or
any other App then click “Open” now click “Apply” then "OK"
and close all open windows and your done.
Then try your key by double clicking

[quote=alan1476;1917973]Your activation issue can be caused by a few things

  1. The vendor sold you a copy that has already been activated (doubtful)
  2. The time and date on your system is wrong which will hose up activation and live updates–big time!
  3. The code is being entered incorrectly like an “o” instead of an 0 but this is rare.
    I’d start with the easiest, check your bios dates and rerun activation. [/quote]
    I was assuming you needed help activating Vista as your 1st post implies.

Hi :slight_smile:
With DVDFab you usually have two options for registering.
The copy & paste. So you shouldn’t get an error with that.
Or you may have a key.
If using the key, it may need unblocking.
Right click the key & goto properties. Click on the block button to unblock. Click OK & then try using key method.
See both methods [B][U]here:[/U][/B]

Thanks for the help will try and repost