Need help with dvdfab plat

vbimport

#1

having trouble burning to disk. it goes through decription process then freezes when it tries to burn. sayes that it did it succesfully but wont burn to disk. it is in temp file and you can burn with dvd decrypter in write mode but dvdfab wont burn it. here is a current log no errors.

2/24/2008 4:27:11 PM info ******************** Report session closed *********************
2/24/2008 4:26:34 PM info New media inserted. Burning layer is ready to write
2/24/2008 4:26:32 PM info Current Drive selected : 3:1:0 - HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H55N 1.05 [E] (Ide)
2/24/2008 4:26:32 PM info Using SPTI interface
2/24/2008 4:26:32 PM info User default language : 1033 (0x0409h) - English (United States)
2/24/2008 4:26:32 PM info System default language : 1033 (0x0409h) - English (United States)
2/24/2008 4:26:32 PM info DLL Version 2.1.7.338
2/24/2008 4:26:32 PM info DLL C:\Program Files\DVDFab Platinum 4\vso_hwe.dll
2/24/2008 4:26:32 PM info Version 4, 0, 6, 2
2/24/2008 4:26:32 PM info ExeName : “C:\Program Files\DVDFab Platinum 4\DVDFabPlatinum.exe”
2/24/2008 4:26:32 PM info OS : Microsoft Windows XP Professional Service Pack 2 (Build 2600)
2/24/2008 4:26:32 PM info ******************** Report session started ********************


#2

What programs do you have running in the background :confused:


#3

please read the official guide.

http://dvdfab.com/docs/

what are your burn settings? in read settings what is your I/O setting? what dvd to dvd mode are you using? can you post a log from dvd decrypter?


#4

Welcome to the forum, also you should check and make sure DMA is enabled.