NEC ND-2500A - DVD Identifier error?

** INFO : An Empty Writable Disc Is Recommended For Accurate Results
** INFO : _NEC DVD_RW ND-2500A [FW 1.07]
** INFO : [DVD+RW:RICOHJPN-W11-001]
** INFO : Write Speeds (Supported By This Drive On This Disc) Listed Below

** INFO : GET PERFORMANCE Write Speed Descriptor(s)
Descriptor #1 = 5408 KBPS (4.00x) - [CLV/Non-Pure CAV]
Descriptor #2 = 3245 KBPS (2.40x) - [CLV/Non-Pure CAV]

** INFO : MODE SENSE Write Speed Descriptor(s) [Legacy Command]
Descriptor #1 = 5645 KBPS (4.00x) - [CLV/Non-Pure CAV]
Descriptor #2 = 4234 KBPS (3.06x) - [CLV/Non-Pure CAV] - [Invalid Entry]
Descriptor #3 = 3528 KBPS (2.40x) - [CLV/Non-Pure CAV]
Descriptor #4 = 2822 KBPS (2.04x) - [CLV/Non-Pure CAV] - [Invalid Entry]
Descriptor #5 = 1411 KBPS (1.20x) - [CLV/Non-Pure CAV]
Descriptor #6 = 706 KBPS (0.51x) - [CLV/Non-Pure CAV] - [Invalid Entry]
** WARNING : Drive May Have Returned Incorrect Descriptors

Why do I always get invalid entry on Descriptor #2, #4 and #6 ? Is it suppose to be like that? I do get Invalid entry on RITEKG04 too. Just wanted to know what is this. Hope somone would care to explain. Thanks!

This is usual with the ND-2500A - DVDINFOPro knows that some of the results are wrong.

The newer get performance command works correctly; the problem is with a legacy command. Ignore this - it’s really just a cosmetic bug. I think the older command is only executed just in case the old one is returning the wrong results for some strange reason (or you happen to have an older drive on which the new command doesn’t work).

David