Muziek allemaal hetzelfde volume?

vbimport

#1

Hallo ik heb een vraagje als je van Napster muziek download
en op een CD wil zetten heb je vaak last van the hoge volumes in een liedje of weer te lage dan blijf je de volume knop van je stereo harder of zachter zetten weet iemand een programmaatje waarmee je de liedjes die je gedownload hebt dezelfde volume te geven??

Grz JAP


#2

misschein als je zoekt op download.com ofzo?
music encahnger ofzo?


#3

Er zijn veel programma’s waarmee je het volume aan kunt passen, enkele bekenden zijn: Cool Edit (Pro) en Sound Forge. Ook is het mogelijk met Spin Doctor van Easy CD Creator (DeLuxe).


#4

Wat ik altijd doe is, kies bij nero voor audio cd, kies de gewenste mp3’s die je wil branden, selecteer ze allemaal en kies voor eigenschappen, kies bij het laatste tabblad voor normalizeren (98%) en vooraleer nero ze brand zal hij ze allemaal op hetzelfde geluidsniveau brengen, houd er wel rekening mee dat het brandproces bijna dubbel zolang kan duren.

je kan dit ook doen met xing audiocatalyst(kies daar voor de optie “normalize”) en er zijn nog zoveel andere progr. die dit kunnen.


#5

gelieve maar op één forum dezelfde vraag te stellen, sommige mensen doen de moeite om te antwoorden terwijl op een ander forum ook iemand antwoordt

greetz
scooby2


#6

daar je in het dutch serious questions & answers dezelfde vraag gepost hebt, wat in principe niet mag (=crossposting)
gaat deze toe, diegene die willen replyen dienen dat in de serious questions & answers te doen