Mkv audio-video sync issue

Hi folks,

Just wondering if anyone else is experiencing any issues with xtoDVD when the source file is an mkv.

The last couple of conversions I did have shown a pretty obvious audio-video sync discrepancy but the original mkv source file seems perfect in both areas.

Basically just wondering if anyone else is having a similiar problem.

Many thanks.

[QUOTE=DepthCharge;1994690]Hi folks,

Just wondering if anyone else is experiencing any issues with xtoDVD when the source file is an mkv.

The last couple of conversions I did have shown a pretty obvious audio-video sync discrepancy but the original mkv source file seems perfect in both areas.

Basically just wondering if anyone else is having a similiar problem.

Many thanks.[/QUOTE]
Yes… i tot i’m the only one facing this problem… but it is not happen on all mkv… my case is audio 1/2 second faster than video… using version 3.0.0.9

Hello,

Have either of you contact VSO directly?

If they do not have a file to reproduce the problem with it will not be fixed automatically.

Support: http://www.vso-software.fr/support.php

The same file with version 2 do you get the audio video sync issues too?
http://download2.vso-software.fr/vsoConvertXtoDVD2_setup.exe

California Girl. Sorry but file is DEFINITELY not reproduceable, in my case any way.

My problem is video noise, specifically pixelation and its versions after 3.0.0.1. But it could be all versions.

Has to be the MKV [de]Coder for H.264. Just a guess.

I am confident VSO will bail this one.