Memorex CD-RW is slecht!

Ik heb 3 pakken Memorex CD-RW gekocht. Nadat ik een pak geopend had en een aantal cd’s daarvan beschreven, wilde ik een cd wissen en herschrijven. Het bleek dat dit niet lukte. De computer gaf aan dat hij aan het wissen was, maar opeens ging dat zeer snel en was de cd volgens Nero gewist. Dit bleek niet het geval. Ik heb verschillende programma’s gebruikt, allemaal met hetzelfde resultaat. Daarna hebben verschillende mensen het op hun computer geprobeerd, weer met hetzelfde resultaat.
De dichte pakken kon ik terugbrengen naar de winkel, maar de andere 10 cd’s kon ik niet terug geven. Ook Memorex neemt geen defecte cd-rw’s terug.
Naar mening zou een fabrikant die slechte materialen levert, dit moeten terugnemen, maar Memorex is dus een andere mening toegedaan!
Koop dus geen Memorex 700 MB CD-RW!!
Overigens heb ik daarna CD-RW’s gekocht van Infiniti. Prima cd’s!!

CD RW is zoiezo slecht… Backup’s maak ik altijd op betrouwbare CDR’s en zeker niet op die andere dingen. Na een keer of 5 beschrijven begint het gedonder meestal…

Trouwens raar dat ze niet terug kunnen naar de winkel, je kan ze immers ook vaak per stuk kopen, toch? :stuck_out_tongue:

Klopt, maar ik had het plastic er al vanaf gehaald!