Maak je eigen safedisk2 cdroms

help weet iemand een prog om zelf een beveiliging op je eigen cdr
kunt zeten help!!!:confused: :frowning:

volgens mij stond er pas iets dergelijks op de mainpage: http://www.cdfreaks.com/news2.php3?ID=3227

http://www.geocities.com/tracewarp/createprot.htm

Naar mijn idee werkt de methode van TheDuke perfect, maar het probleem was dat het alleen maar 1:1 beveiligt. Ik heb er nu voor gezorgd dat je de CD-ROM ook niet naar HD kan kopieren. Let wel dat dit niet bij alle cd-ROM’s werkt, maar bij de meeste wel.

Kopieer de originele CD naar HD, niet image maar gewoon met windows ofzo. Zoek een file op die je per se nodig hebt om de CD te laten werken, het mag geen .EXE file zijn.
Van deze file maak je nu een dummyfile --> maak een .WAV file van bijvoorbeeld 1 min. 44.1khz 16bit stereo. Dit is 10mb. Voeg de file van de CD en de .WAV file samen naar 1 bestand, dit bestand zet je nu op de CD i.p.v. het originele bestand. Brand nu de CD en zorg dat de dummyfile zo ver mogelijk aan de BUITENKant van de cd komt te staan, dus achteraan de CD Layout. Dit kan met WinOnCD d.m.v. Edit Placement. Nu maak je met CDRwin een image en volg de methode van TheDuke, alleen nu maak je van die laatste track track3, en voeg een andere 2e track toe. Track 2 wordt een audio track en duurt 1 minuut (lengte van de dummyfile). Als de CD met de dummyfile dus bijv. 74:00:00 duurt, begint track 3 bij 73:58:00 en track 2 bij 72:58:00. Brand nu de CD. Vanaf deze CD kan je nu niet dit ene bestand kopieren naar HD met Windows, omdat het voor een deel gebrand is als audio, en de software op de CD heeft alleen maar het 1e deel van de file nodig, en dat is nog steeds leesbaar.

Ik weet niet of BlindRead het kan kopieren, maar als iemand reachties hierop heeft hoor ik het wel

methode van TheDuke
h**p://www.geocities.com/tracewarp/createprot.htm

Geinig, eerst wordt er jaren lang geprobeerd om beveiligingen te omzeilen en nu lees je bij cdfreaks hoe je de beveiliging er weer op zet. :confused: