Máxi in de taxi en Albert Verlinde bedreigd

AMSTERDAM - Ha, een opstootje in showbizz-land. Musicalster Ernst Daniel Smid wil kop van Albert Verlinde ‘eraf rukken!’. Verder in de roddelbladen deze week: ‘Ouwe bok’ Hans Kraay jr. bezwangert jong blaadje van 21, De ex-lover van Katja Schuurman poseert voor blootposter, Maxi ging per taxi op kraamvisite bij de Belgische koninklijke zuiderbuurtjes. Waarom reed ze niet zelf? Lees op Nu.nl mee in de meest recente roddelbladen.

Kop eraf!

Razend is hij, de musicalster Ernst Daniel Smid. ‘Ik bijt zijn strot eraf’ bast de bariton in de Party. Wat is er allemaal aan de hand? Ernst Daniel speelt de hoofdrol in de musical ‘Grace’ (hij is Reinier van Monaco) en Albert verlinde vond dat maar zo zo. Dus Verlinde greep zijn kans in het roddelrubriekje op RTL-4 om bij Beau van Erven Dorens de musical eens ongezouten van kritiek te voorzien. Hij leek het vooral gemunt te hebben op Ernst Daniel, en die pikt dat niet. “Ik houd ontzettend van homo’s, maar aan valse nichten als Albert Verlinde heb ik de pest!” briest hij in het blad. “Laat ik hem niet tegenkomen, want hij is beslist niet jarig”. Een wijze raad voor Albert Verlinde: loop een blokje om als je Ernst Daniel ziet naderen. De musicalster ziet er namelijk twee keer zo breed en zwaar uit als de tengere Albert!

Jong, jonger, jongst

Ze worden wel steeds jonger, zeg, die meisjes die een oudere Bekende Nederlander aan de haak slaan. Estelle Cruijff was 18 toen ze Gullit leerde kennen en staat daarmee op kop, maar het nieuwste liefje van Hans Kraay jr is ook pas 21. Hij is 40, heeft diverse relaties achter de rug (waaronder met nieuwslezeres Millika Peterzon) en hij heeft een dochter van 15 bij zijn ex-vrouw in Engeland. Daarbij wordt hij regelmatig met een borrel op van de weg gehaald. Niet echt een verantwoordelijk tiep, vinden we persoonlijk, maar wellicht doet Patricia hem het leven beteren. De torteltjes leerden elkaar 8 maanden geleden kennen en na nog geen zes maanden vonden ze zichzelf al helemaal toe aan een gezinnetje. Dus werd er snel een baby gemaakt en inmiddels is de jeugdige blondine (secretaresse in Tiel) 10 weken zwanger. Samenwonen doen ze nog niet en er zijn voorlopig ook geen trouwplannen, melden ze in de Privé. En zijn er problemen te verwachten met de slechts zes jaar jongere dochter van de vriendin van pa? Patricia: ‘Melissa is een hele leuke meid. We hebben allebei dezelfde gympen gekocht, dus we hebben in ieder geval dezelfde smaak’. Ja, Patries, een hele goede basis voor een innige vriendschap met de dochter van je vriend.

Máxi in de taxi

Tuurlijk wilde Maxima metéén de baby zien van het prinselijk paar van België. Want Maxi is een tijdje ‘in de leer’ geweest bij Mathilde en Filip om wat hofmanieren bijgebracht te krijgen. Zo onstond een gezellige vriendschap en Maxima was natuurlijk reuze benieuwd naar de kleine Elisabeth. Dus toog ze met een grote bos roze rozen naar het ziekenhuis om de kleine troonpretendent te bewonderen. Er was echter een klein vervoersprobleem. Korte tijd geleden scheurde Maxi met haar bolide de oprijlaan af van Huis ten Bosch en kon niet meer remmen voor de kleine Smart die daar reed. Resultaat: Smart total-loss, bestuurder been gebroken. Er werd geprobeerd de zaak in de doofpot te stoppen, maar vorige week deed de bestuurder toch zijn verhaal in een roddelblad. Ai, dacht Beatrix, da’s geen beste publiciteit. Ze verbood Maxima dan ook voorlopig nog zelf achter het stuur te zitten. En dus was het Máxi in de taxi en op naar Brussel.

Blote wraak

Soapie Katja Schuurman krijgt een koekje van eigen deeg. Ze had een tijd een vaste relatie met Ferenc Boltini, een langharige telg uit het bekende circusgeslacht. Het leek de ware liefde, maar niet al te lang geleden kwam aan de romance een eind. Er werd gefluisterd dat Katja was vreemdgegaan. Ferenc, een echte man, pikte dit natuurlijk niet, verliet het gezamenlijk huis en betrok een vrijgezellenflatje. Of het als wraak bedoeld is, weten we niet, maar in de Weekend wordt een poster getoond waarop Ferenc poseert te midden van schaars geklede dames. Het is een reclame voor Sloggi lingerie, het merk dat veel blote bil laat zien in zijn reclames. Ferenc is in een strakke zwarte boxer van voren gefotografeerd, de dames showen hun bekoorlijke derrières. Niet verwonderlijk natuurlijk dat Ferenc grijnst van oor tot oor! En zou Ferenc nog geld toe hebben gekregen, of heeft hij zelf bijbetaald om te mogen poseren? Wat zou Katja hier van vinden? Nu weet heel Nederland waarmee zij in bed heeft gelegen? Alhoewel, na de kleine bikini’s in de film/serie Costa! kent haar figuur ook geen geheimen meer.

LOL Albert Verlinde is inderdaad een iritante nicht :slight_smile:
GO DANIEL!!!