Liteon's website has a new layout

Liteon’s website has a new layout. Look here: http://www.liteonit.com/

I’ve always used: www.liteonamericas.com

So I don’t know what they changed on the other one :smiley:

Originally posted by Ssseth
[B]I’ve always used: www.liteonamericas.com

So I don’t know what they changed on the other one :smiley: [/B]

Firmware page doesn’t work on that site “HTTP/1.1 404 Object Not Found” :confused:
Is it always like that or just for this moment?

Ya, saw this last night - the new layout is a welcome change imho. :cool:

I just wish their Service people would spend less time making excessively complicated websites and more time posting the new firmwares :iagree:

New look —> same old slow load times! :stuck_out_tongue:

Ah, gotta love animated gif files and bright colours…

Originally posted by dhc014
I just wish their Service people would spend less time making excessively complicated websites and more time posting the new firmwares :iagree:

I Wish this as well :frowning:

@Ssseth
Didn’t know about the american site. Also always used liteonit.com.
Neet :slight_smile:

Wana check out the new site layout… but it´s gone [404] :eek:

Maybe, there is a ‘problem’ as with their firmware… :confused:

EDIT: It´s back: http://www.liteonit.com/ODD/e_index.asp
Hmm, looks nice…

They sure make better drives than websites. I get the impression they’re super misers when it comes to spend on server resources. This site feels like it runs on a 286 cpu with 2 Mb ram :smiley:

To top it all they have just killed their link on my site. Again… :frowning:

There is no problem whatsoever with speed where I am concerned. I always visit www.liteonamericas.com, the site loads much faster.

Unfortunately this past week you could not (and still can’t) access the firmware page (404 errors) - and this will be fixed shortly.